Home  //  Lokali  //  Klubovi  //  Disko bar Mladost
2.8125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.81 (8 Votes)

Disko bar MladostDisko bar Mladost koncipiran je kao klub, ali tokom dana radi kao kafe-bar. Za provod u večernjim časovima zaduženi su kako renomirani tako i neafirmisani gradski disk džokeji i bendovi. Enterijer je radio Ðorđe Gec, arhitekta koji je uredio i klub Tjub, pa i ovaj lokal deluje urbano i pomalo sirovo, jer u njemu dominiraju metal i cigla. Lokal se sastoji iz dve celine, funkcionalno i tematski odvojene. Na osnovnom nivou je dominantan dugačak šank.

Tu su i barski stolovi i šarene stolice futurističkog dizajna, a zanimljiv detalj predstavljaju armature na plafonu. Donji nivo, podzemni, podseća na pećinu. Barski deo i podrumče imaju odvojene dj-pultove i mogućnost puštanja dve različite muzike istovremeno.

Muzički program je koncipiran tako da u baru dominiraju disko, fank, nju džez i haus zvuci, dok se sa miksete u podrumčetu puštaju takozvani dip i tek zvuci.  

 

 

 

 

 


 Klub Disko bar Mladost - INFO


tip lokala: Klub

radno vreme: 10—4

telefon: 

mobilni: 064/11- 30-774

adresa: Karađorđeva 44

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...