Home  //  Lokali  //  Klubovi  //  Good times
4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (7 Votes)

Good timesDobra vremena za vlasnike lokala jesu šezdesete i sedamdesete godine, kada se mnogo više slušao džez, fank, rok, soul i kada su se, prema rečima jednog od vlasnika Lazara Nikšića, gledali dobri filmovi. Zato su vlasnici u lokal želeli da unesu malo retro duha i da posetioce podsete na stara dobra vremena. Enterijer je urađen u stilu klasičnih pabova, sastoji se iz četiri celine i ima 83 mesta za sedenje. Nikšić je punih 30 godina u svetu ugostiteljstva. Osoblje je birano s velikom pažnjom, a koktel majstor u tom pabu je Vukašin Tošić, koji je obuku za barmena prošao u Bar Centralu. Good times izdvaja se od ostalih lokala po konceptu koji obuhvata i održavanje berze gramofonskih ploča, diskova, knjiga i stripova svakog vikenda. Nikšić je, naime, pasionirani kolekcionar koji raspolaže kolekcijom od preko 35.000 ploča. Berza knjiga i stripova je subotom od 10 do 15 sati, a gramofonskih ploča i diskova nedeljom od osam do 13.

 

 


 Klub Good times - INFO


tip lokala: Klub

radno vreme: 8–00, petkom i subotom 8–1

telefon: 

mobilni: 065/631-2030

adresa: Dalmatinska 74

grad: Beograd lešnicima, svinjska rebra u sosu...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kafana je moja sudbina

Jovan Mrđenović,ugostitelj

Kafane su bile deo života čaršije. Nosile su poseban duh, neobičan, lepršav, nepredvidiv, duh koji je profilisao kulturni, zabavni i društveni život grada...



Tata mata

U kući u kojoj je pre rata živeo Mata Milošević, jugoslovenski reditelj, glumac i profesor, iskusni ugostitelj Milan Miculović otvorio je restoran dalmatinskih specijaliteta, konobu Tata Mata. Na tom mestu, u Dalmatinskoj ulici u Beogradu,...



Novi i trendi restorani

Pogledajte šta se sve zanimljivo otvorilo širom sveta u prva tri meseca 2018. 



Meso i još malo mesa

Šta se jede u srpskim restoranima?

Samo u Beogradu, prema podacima Horesa ima oko 2000 objekata koji služe hranu. Među njima je najveći broj onih koji služe roštilj i od tog broja malo je francuske kuhinje, japanske, vijetnamske, grčke, španske,...