Home  //  Lokali  //  Klubovi  //  Good times
4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (7 Votes)

Good timesDobra vremena za vlasnike lokala jesu šezdesete i sedamdesete godine, kada se mnogo više slušao džez, fank, rok, soul i kada su se, prema rečima jednog od vlasnika Lazara Nikšića, gledali dobri filmovi. Zato su vlasnici u lokal želeli da unesu malo retro duha i da posetioce podsete na stara dobra vremena. Enterijer je urađen u stilu klasičnih pabova, sastoji se iz četiri celine i ima 83 mesta za sedenje. Nikšić je punih 30 godina u svetu ugostiteljstva. Osoblje je birano s velikom pažnjom, a koktel majstor u tom pabu je Vukašin Tošić, koji je obuku za barmena prošao u Bar Centralu. Good times izdvaja se od ostalih lokala po konceptu koji obuhvata i održavanje berze gramofonskih ploča, diskova, knjiga i stripova svakog vikenda. Nikšić je, naime, pasionirani kolekcionar koji raspolaže kolekcijom od preko 35.000 ploča. Berza knjiga i stripova je subotom od 10 do 15 sati, a gramofonskih ploča i diskova nedeljom od osam do 13.

 

 


 Klub Good times - INFO


tip lokala: Klub

radno vreme: 8–00, petkom i subotom 8–1

telefon: 

mobilni: 065/631-2030

adresa: Dalmatinska 74

grad: Beograd lešnicima, svinjska rebra u sosu...



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. 



Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.



Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.



Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. 



Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze.