Home  //  Lokali  //  Klubovi  //  BG bar
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (2 Votes)

BG barOvaj lokal na Vračaru otvoren je, kako kažu vlasnici, kao mesto za ljubitelje prestonice, pa je čak i registrovan kao Udruženje ljubitelja Beograda. Tako u enterijeru, osim velikog šanka, oko prvo primeti mnogobrojne slike glavnog grada. Lokal čiji vlasnici već drže kafe Priča na Vračaru, pogodan je za dnevnu varijantu, jer osim standardne ponude kafa i sokova, ima i izbor koktela od kafe i osvežavajuće mikseve od svežeg voća. U lokalu su ponosni na rakiju medovaču, koja se petkom, kao i pivo Staropramen, može poručiti po promotivnoj ceni. Da bi se gosti animirali, petkom i subotom organizuju se različite promocije. U planu je da se u ponudu uvedu i kolači, koji bi se nabavljali iz jedne od beogradskih poslastičarnica. U lokalu ima mesta za 50 gostiju, a još dvadesetak može da se smesti za nekoliko stolova u bašti.


Adresa: / Tel.  /
Radno vreme: 

 


 Klub BG bar - INFO


tip lokala: Klub

radno vreme: 8–00, petkom i subotom do 1

telefon: 

mobilni: 062/303-063

adresa: Cara Nikolaja II 61 

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...