Home  //  Lokali  //  Klubovi  //  Remiks
3.125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.13 (8 Votes)

Na mestu gde se donedavno nalazio Mikser House, poznati ugostitelji Sergej Stojanović, Petar Bogunović, Marko Stojanović i Đorđije Stajkić otvorili su gastro bar Remiks. Na prostoru od 430 kvadratnih metara napravili su mesto koje, kažu, nije ni klasičan restoran, ni klub, ni bar, već sve u jednom. Za enterijer je bio zadužen arhitekta Marko Basarovski. Lokal je sav u staklu, a prvo što primetite kada uđete u Remiks su visoki plafoni sa kojih vise veliki beli lusteri i tropsko rastinje raspoređeno svuda po lokalu. Toaleti su “najveći u gradu”, i jedino se oni nalaze na galeriji i do njih vode duge stepenice. Glavni konsultant kada je reč o hrani bio je Vanja Puškar, dok sve specijalitete potpisuje šef kuhinje Nemanja Uzelac. Gostima nudi home-made raviole sa lešnikom u sosu od slane karamele, glazirane šargarepe i kafe, “pevca u vinu” - pileći batak kuvan u vinu, različite pice koje izlaze iz peći na drva... Iako bar ne zauzima centralnu poziciju u lokalu, na njemu ima dovoljno mesta za sve goste željne koktela sa potpisom Remiksa poput Havana Gardena i Raspberry Mule. Šef bara je Vlada Simić, a za dobru večernju atmosferu zaduženi su DJ-ovi Nadežda Dimitrijević, Miloš Vučković, Goran Starčević...Izdvojeni stolovi za nepušače nalaze se na samom ulazu u lokal.

 


Remiks - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 12-2 /ponedeljkom ne radi

telefon: 

mobilni: 060/46-46-464

adresa: Karađorđeva 46

grad: Beograd

sajt: 

tip usluge, kuhinja: 


Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...