Home  //  Lokali  //  Klubovi  //  Remiks
3.2777777777778 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.28 (9 Votes)

Na mestu gde se donedavno nalazio Mikser House, poznati ugostitelji Sergej Stojanović, Petar Bogunović, Marko Stojanović i Đorđije Stajkić otvorili su gastro bar Remiks. Na prostoru od 430 kvadratnih metara napravili su mesto koje, kažu, nije ni klasičan restoran, ni klub, ni bar, već sve u jednom. Za enterijer je bio zadužen arhitekta Marko Basarovski. Lokal je sav u staklu, a prvo što primetite kada uđete u Remiks su visoki plafoni sa kojih vise veliki beli lusteri i tropsko rastinje raspoređeno svuda po lokalu. Toaleti su “najveći u gradu”, i jedino se oni nalaze na galeriji i do njih vode duge stepenice. Glavni konsultant kada je reč o hrani bio je Vanja Puškar, dok sve specijalitete potpisuje šef kuhinje Nemanja Uzelac. Gostima nudi home-made raviole sa lešnikom u sosu od slane karamele, glazirane šargarepe i kafe, “pevca u vinu” - pileći batak kuvan u vinu, različite pice koje izlaze iz peći na drva... Iako bar ne zauzima centralnu poziciju u lokalu, na njemu ima dovoljno mesta za sve goste željne koktela sa potpisom Remiksa poput Havana Gardena i Raspberry Mule. Šef bara je Vlada Simić, a za dobru večernju atmosferu zaduženi su DJ-ovi Nadežda Dimitrijević, Miloš Vučković, Goran Starčević...Izdvojeni stolovi za nepušače nalaze se na samom ulazu u lokal.

 


Remiks - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 12-2 /ponedeljkom ne radi

telefon: 

mobilni: 060/46-46-464

adresa: Karađorđeva 46

grad: Beograd

sajt: 

tip usluge, kuhinja: 


Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. 



Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.



Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.



Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. 



Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze.