Home  //  Lokali  //  Klubovi  //  Casa del vino
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (4 Votes)

Casa del vinoNa Novom Beogradu otvoren je novi wine shop koji nudi oko 200 vinskih etiketa. To su vina domaćih proizvođača, pogotovu manjih podruma, kao i vina proizvođača iz Evrope i Novog sveta, a cene su različite tako da svako može naći vino po svom ukusu. Osim vina, u ponudi su i izabrane rakije domaćih proizvođača i maslinovo ulje. U lokalu Casa del vino mogu se kupiti i čaše, otvarači za flaše i sve ostalo što je potrebno da bi se uživalo u vinu.
Program vinarije će se stalno osvežavati novim etiketama kako bi gosti uvek mogli da probaju nešto novo. U vinoteci će se organizovati promocije različitih vrsta vina iz Srbije i celog sveta kao i degustacije pri čemu će naglasak biti na manje poznatim sortama.
Cilj vlasnika je da Casa del vino bude i edukativni centar u kome će svi zainteresovani moći da saznaju sve što ih zanima u vezi s vinom i vinskom kulturom. Misija ovog lokala je da širi vinsku kulturu i omogući da što više ljudi u Srbiji sazna sve što je potrebno da bi se uživalo u vinu.
Inače, Casa del vino vodi Ðorđe Zarić, koji već nekoliko godina organizuje degustacije vina koje predstavljamo u Caffe&Baru.


 


 Klub Casa del vino - INFO


tip lokala: Klub

radno vreme: 11–22, nedeljom 11–15

telefon: 011/311-6357

mobilni: 

adresa: Bulevar Zorana Đinđića 45v

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...