Home  //  Lokali  //  Klubovi  //  Casa del vino
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (4 Votes)

Casa del vinoNa Novom Beogradu otvoren je novi wine shop koji nudi oko 200 vinskih etiketa. To su vina domaćih proizvođača, pogotovu manjih podruma, kao i vina proizvođača iz Evrope i Novog sveta, a cene su različite tako da svako može naći vino po svom ukusu. Osim vina, u ponudi su i izabrane rakije domaćih proizvođača i maslinovo ulje. U lokalu Casa del vino mogu se kupiti i čaše, otvarači za flaše i sve ostalo što je potrebno da bi se uživalo u vinu.
Program vinarije će se stalno osvežavati novim etiketama kako bi gosti uvek mogli da probaju nešto novo. U vinoteci će se organizovati promocije različitih vrsta vina iz Srbije i celog sveta kao i degustacije pri čemu će naglasak biti na manje poznatim sortama.
Cilj vlasnika je da Casa del vino bude i edukativni centar u kome će svi zainteresovani moći da saznaju sve što ih zanima u vezi s vinom i vinskom kulturom. Misija ovog lokala je da širi vinsku kulturu i omogući da što više ljudi u Srbiji sazna sve što je potrebno da bi se uživalo u vinu.
Inače, Casa del vino vodi Ðorđe Zarić, koji već nekoliko godina organizuje degustacije vina koje predstavljamo u Caffe&Baru.


 


 Klub Casa del vino - INFO


tip lokala: Klub

radno vreme: 11–22, nedeljom 11–15

telefon: 011/311-6357

mobilni: 

adresa: Bulevar Zorana Đinđića 45v

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži