Home  //  Lokali  //  Klubovi  //  Casa del vino
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (4 Votes)

Casa del vinoNa Novom Beogradu otvoren je novi wine shop koji nudi oko 200 vinskih etiketa. To su vina domaćih proizvođača, pogotovu manjih podruma, kao i vina proizvođača iz Evrope i Novog sveta, a cene su različite tako da svako može naći vino po svom ukusu. Osim vina, u ponudi su i izabrane rakije domaćih proizvođača i maslinovo ulje. U lokalu Casa del vino mogu se kupiti i čaše, otvarači za flaše i sve ostalo što je potrebno da bi se uživalo u vinu.
Program vinarije će se stalno osvežavati novim etiketama kako bi gosti uvek mogli da probaju nešto novo. U vinoteci će se organizovati promocije različitih vrsta vina iz Srbije i celog sveta kao i degustacije pri čemu će naglasak biti na manje poznatim sortama.
Cilj vlasnika je da Casa del vino bude i edukativni centar u kome će svi zainteresovani moći da saznaju sve što ih zanima u vezi s vinom i vinskom kulturom. Misija ovog lokala je da širi vinsku kulturu i omogući da što više ljudi u Srbiji sazna sve što je potrebno da bi se uživalo u vinu.
Inače, Casa del vino vodi Ðorđe Zarić, koji već nekoliko godina organizuje degustacije vina koje predstavljamo u Caffe&Baru.


 


 Klub Casa del vino - INFO


tip lokala: Klub

radno vreme: 11–22, nedeljom 11–15

telefon: 011/311-6357

mobilni: 

adresa: Bulevar Zorana Đinđića 45v

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...