Home  //  Lokali  //  Klubovi  //  Crni Mata
4.1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.10 (5 Votes)

Crni MataKumovi Bojan Savatović i Zoran Ðurić otvorili su pab u Zemunu. Poseban deo lokala čini šank sa stolicama šaljivog naziva bip-vip. Na zidovima se, osim slika koje prikazuju kult piva, nalaze i stara pisaća i šivaća mašina, police s kriglama i „unučićima” starim više decenija i mnoge druge zanimljive sitnice koje lokalu daju starinski, prijateljski i lični pečat.
U ponudi je akcenat stavljen na pivo. Ljubitelji točenog piva mogu popiti Premier domaće proizvodnje i češke recepture,  i Staropramen. Osim točenih, u ponudi je i deset vrsta flaširanog piva. Vlasnici su ponosni i na izbor rakije – medovaču, dunjevaču, šljivovicu i višnjevaču.
Utorkom i nedeljom gosti Crnog Mate imaće priliku da uživaju u rok i pop zvucima s akustične gitare.

 

 


 Klub Crni Mata - INFO


tip lokala: Klub

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 064/2387-401

adresa: Karamatina 22a 

grad: Zemun

tip usluge, kuhinja: 



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...