Home  //  Lokali  //  Klubovi  //  Brod-Brod
3.8 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.80 (5 Votes)

Kod Kule Nebojša, na Dunavu je otvoren splav Brod-Brod. Za uređenje Broda bili su zaduženi vlasnici Uroš Maksimović i Saša Ostojić. Duž Broda se nalaze dva community stola, na terasi potpalublja su ležaljke za sunčanje sa tuševima, dok se u potpalublju nalazi prostor namenjen za zimsku lounge varijantu Broda-Broda. Vikendom muziku puštaju DJ-ovi, dok je nedeljno popodne rezervisano za takozvani Brodine (od Matine). Karta pića je standardna, a kako kaže menadžer Uroš Pešić, najviše se piju vina domaćih vinarija. Brod-Brod je i restoran na čijem meniju se nalaze supe,  salate, bruskete, palačinke, paste, pileći “wrap”, biftek, ćevapi...


Brod-Brod - INFO


tip lokala: 

radno vreme: 

telefon: 

mobilni: 064/9435-258

adresa: Bulevar Vojvode Bojovića bb

grad: Beograd

sajt:

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kafana je moja sudbina

Jovan Mrđenović,ugostitelj

Kafane su bile deo života čaršije. Nosile su poseban duh, neobičan, lepršav, nepredvidiv, duh koji je profilisao kulturni, zabavni i društveni život grada...



Tata mata

U kući u kojoj je pre rata živeo Mata Milošević, jugoslovenski reditelj, glumac i profesor, iskusni ugostitelj Milan Miculović otvorio je restoran dalmatinskih specijaliteta, konobu Tata Mata. Na tom mestu, u Dalmatinskoj ulici u Beogradu,...



Novi i trendi restorani

Pogledajte šta se sve zanimljivo otvorilo širom sveta u prva tri meseca 2018. 



Meso i još malo mesa

Šta se jede u srpskim restoranima?

Samo u Beogradu, prema podacima Horesa ima oko 2000 objekata koji služe hranu. Među njima je najveći broj onih koji služe roštilj i od tog broja malo je francuske kuhinje, japanske, vijetnamske, grčke, španske,...