Home  //  Lokali  //  Klubovi  //  Desire
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

DesireNa Zvezdari je otvoren novi kafe-klub Desire, mesto za poslovne sastanke, za uživanje sa prijateljima, a i za zagrevanje pre izlaska. Lokal osim unutrašnjeg dela koji prima oko 70 gostiju ima i prijatnu baštu sa 90 mesta. U večernjim časovima vikendom se organizuju različiti događaji. Svakog drugog ponedeljka u kafe-klubu Desire je „Veče hedonizma sa poznatima“ kada se mnoge do estradnih zvezda prihvate mikrofona i zabavljaju goste.

U ponudi se izdvaja veliki izbor kafa: moka, bejlis, baunti, toblerone, za koje se koristi Hausbrandt Gold kafa. Izbor kafa prati i izbor frapea i tople čokolade. Tu je i veliki izbor piva, a točeno je dostupno Staropramen pivo, zatim četrdeset vrsta koktela, vina koja se mogu poručiti na čašu i na flašu. Gosti mogu poručiti i neki od deserata, a u ponudi su sladoledi, voćna salata i kupovi. 

 

, Beograd

 

 


 Klub Desire - INFO


tip lokala: Klub

radno vreme:

telefon: 011/243-7337

mobilni: 

adresa:  Gospodara Vučića 245

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  

 

 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! Prvi ovogodišnji SAM Wine Club

U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e.Jump INN slavi 4. rođendan!

Od otvaranja do danas ugostio je više od 65 hiljada gostiju iz svih delova sveta. Delta DMD produžila višegodišnje saradnje

Diageo i Delta DMD sarađuju još od 2006. godine.