Home  //  Lokali  //  Klubovi  //  BitefArtCafe
3.8333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.83 (9 Votes)

Posle 13 godina BitefartCafe se preselio na novu lokaciju – sada se nalazi na mestu nekadašnjeg kluba Bardova. Enterijer je drugačiji pre podne kada klub radi kao kafić i noću, kada je akcenat na svirkama, koncertima i klupskoj atmosferi. Na dnevnom meniju kluba nalaze se mnogobrojne vrste kafe i ceđenih sokova, a u ponudi je i doručak. Od popodneva, kako kaže vlasnik Miša Relić, akcenat je na koktelima i prepoznatljivom BitefartCafe muzičkom programu. Radno vreme je od 9 do jedan sat posle ponoći, odnosno četvrtkom, petkom i subotom do četiri. 

www.bitefartcafe.rs

 


BitefArtCafe - INFO


tip lokala: bar

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 063 594 294, 063 594 054

adresa:  Mitropolita Petra 8

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 



 

 

 

 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...