Home  //  Lokali  //  Klubovi  //  Club 94
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (8 Votes)

Na Savskom keju, između Starog železničkog mosta i Gazele, otvoren je klub Ninety Four. Klub je uređen prema svetskim standardima, u saradnji s francuskim arhitektom Žan-Polom Bernarom. U njemu se nalaze veliki separei i kreveti, a kako kaže menadžer Marko Lino, najbolja zabava je za šankom, gde profesionalni barmeni mućkaju najrazličitije koktele. Za muziku su zaduženi poznati gradski DJ-ovi, a na ulazu goste dočekuju hostese u uniformama 94. Petkom su na programu R’n’B hitovi, tzv. Pure Cream žurke, dok je subota rezervisana za haus serijal Somebody call the Doctor. 



 


 Klub Club 94 - INFO


tip lokala: Klub

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 064/94-94-994

adresa: Brodarska bb

grad: Novi Beograd

tip usluge, kuhinja: 



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...