Home  //  Lokali  //  Klubovi  //  Champagne&Cigar Caffe DiWine
3.4375 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.44 (8 Votes)

Champagne&Cigar Caffe DiWine

Champagne&Cigar Caffe DiWineNedavno otvoreni Champagne&Cigar Caffe DiWine, sa odvojenim delom koji odiše specifičnim šarmom i udobnošću, nudi 18 vrsta tompusa i pet vrsta toskanela, a bogat je i izbor viskija i drugih alkoholnih pića. Vinsku kartu čini 59 etiketa, a budući da su gosti ovog lokala najčešće stranci, ponuda je bazirana na prokupcu i tamjanici kao autohtonim sortama sa ovog podneblja. A kao kuriozitet u ponudi izdvaja se i 15 različitih koktela s penušavin vinom. Kada je reč o kulinarskim specijalitetima, u ponudi su raznovrsne kombinacije ukusa i bogat izbor tradicionalnih i modernih jela. Gosti ovde mogu da probaju Bloody Mary paradajz čorbu, duvan-čvarke s grilovanim kozjim sirom, kao i ekskluzivne selekcije sireva i delikatesa, dok se među desertima izdvajaju Portugal Churro, kruška u crvenom vinu s tamnom čili čokoladom i čili voće.

Sredom, četvrtkom, petkom i subotom gosti, osim u prijatnom ambijentu, mogu da uživaju i uz pop-džez zvuke uživo, a svirke počinju već oko 19 časova. DiWine nije mesto za noćni provod, ali jeste mesto gde večernji provod počinje.

www.diwine.rs

 

 


 Klub Champagne&Cigar Caffe DiWine - INFO


tip lokala: Klub

radno vreme:

telefon: 011/360-5161

mobilni: 

adresa: Mihaila Bogićevića 2

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  Bloody Mary paradajz čorba, duvan-čvarci s grilovanim kozjim sirom, ekskluzivne selekcije sireva i delikatesa... 

Share

Komentari  

 
0 #1 Marko 15-05-2014 19:59
Vrhunske cene! Sve pohvale!
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži