Home  //  Lokali  //  Klubovi  //  Champagne&Cigar Caffe DiWine
3.4375 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.44 (8 Votes)

Champagne&Cigar Caffe DiWine

Champagne&Cigar Caffe DiWineNedavno otvoreni Champagne&Cigar Caffe DiWine, sa odvojenim delom koji odiše specifičnim šarmom i udobnošću, nudi 18 vrsta tompusa i pet vrsta toskanela, a bogat je i izbor viskija i drugih alkoholnih pića. Vinsku kartu čini 59 etiketa, a budući da su gosti ovog lokala najčešće stranci, ponuda je bazirana na prokupcu i tamjanici kao autohtonim sortama sa ovog podneblja. A kao kuriozitet u ponudi izdvaja se i 15 različitih koktela s penušavin vinom. Kada je reč o kulinarskim specijalitetima, u ponudi su raznovrsne kombinacije ukusa i bogat izbor tradicionalnih i modernih jela. Gosti ovde mogu da probaju Bloody Mary paradajz čorbu, duvan-čvarke s grilovanim kozjim sirom, kao i ekskluzivne selekcije sireva i delikatesa, dok se među desertima izdvajaju Portugal Churro, kruška u crvenom vinu s tamnom čili čokoladom i čili voće.

Sredom, četvrtkom, petkom i subotom gosti, osim u prijatnom ambijentu, mogu da uživaju i uz pop-džez zvuke uživo, a svirke počinju već oko 19 časova. DiWine nije mesto za noćni provod, ali jeste mesto gde večernji provod počinje.

www.diwine.rs

 

 


 Klub Champagne&Cigar Caffe DiWine - INFO


tip lokala: Klub

radno vreme:

telefon: 011/360-5161

mobilni: 

adresa: Mihaila Bogićevića 2

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  Bloody Mary paradajz čorba, duvan-čvarci s grilovanim kozjim sirom, ekskluzivne selekcije sireva i delikatesa...



 

Share

Komentari  

 
0 #1 Marko 15-05-2014 19:59
Vrhunske cene! Sve pohvale!
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...