Home  //  Lokali  //  Klubovi  //  Bar Central
3.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (12 Votes)

Bar CentralBar CentralBar CentralDobro poznati Bar Central renoviran je radi podizanja usluge na viši nivo i ponovo je otvoren za sve posetioce. Veliki prepoznatljivi šank sada je uvučen, čime je prostorija proširena, a sve u cilju poboljšanja komunikacije između barmena i gostiju.

U Bar Centralu su mislili i na očuvanje životne stedine, pa su kompletno promenili sistem rasvete i ubacili nova, ekološka LED svetla. Pored toga, na novim lusterima se ispisuje dnevna ponuda koktela.

Renoviran je i deo za obuku barmena, kako bi se omogućila bolja i naprednija obuka. 

Barmeni u Bar Centralu prate svetske trendove, pa se koktel karta menja na svakih šest meseci. Osimkoktela, u ponudi je i raznovrstan izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, a od toplih napitaka kafa i čaj.

 

 

 

 

 

 

 


 Klub Bar Central - INFO


tip lokala: Klub

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 

adresa: Kralja Petra 59

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...