Home  //  Lokali  //  Klubovi  //  Hot Mess
4.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.25 (8 Votes)

Hot Mess lounge barHot Mess lounge barHot Mess je lounge bar koji se nalazi na Savi sa novobeogradske strane, odmah pored mosta Gazela. Po svom konceptu je jedinstven u Beogradu, jer u sklopu ambijenta ima bazen. U modernom enterijeru preovlađuju crvena i bela boja. Brojni separei sa crvenim jastucima, koji opkružuju bazen su veoma udobni za dnevni odmor. Enterijer upotpunjuju baldahini i palme, koje se nalaze kod DJ pulta. 

Splav je otvoren 12. jula ove godine i za kratko vreme je pridobio veliki broj gostiju, a mogu se sresti i brojne poznate ličnosti. Odličan je za dnevno opuštanje, ali i za večernji provod. Za dobru atmosferu su zaduženi resident DJ-evi, a česta su gostovanja i poznatih domaćih i svetskih DJ-eva, kao što su Copyright, Punkmode, Mirko&Mex, Rescobar... 

U ponudi imaju veliki broj koktela, šampanjaca i  najpoznatijih brendova pića. Iz ponude šampanjaca se izdvaja Moët Ice Imperial, koji ima ukus breskve i  služi se u posebnim čašama preko leda sa nanom i limunom. 

Kuhinja je skoro otvorena i planira se proširenje menija, ali su se iz ponude hrane odmah izdvojili  losos stek, biftek sa njokama u gorgonzoli, a najpopularniji dezert je sufle. 

Za ulazak na Hot mess su i preko dana potrebne rezervacije. Splav raspolaže sa 350 mesta u donjem delu i 50 mesta na terasi. 

 

 

 

 


 Klub Hot Mess - INFO


tip lokala: Klub

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 063/15-05-505

adresa: Brodarska bb

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze.