Home  //  Lokali  //  Klubovi  //  Lasta
0.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.75 (2 Votes)

LastaNoćni život prestonice dobio je jedinstveno osveženje. Otvaranjem Gradskog splava Lasta na beogradskoj strani Save, u Savamali, grad je dobio mesto za noćni provod koje na sofisticiran način spaja elegantno i prefinjeno sa duhom ludih žurki na reci.

GS Lasta dolazi od ekipe koja potpisuje poznate gradske klubove Brankow, Mladost i Ludost i po koncepciji predstavlja svojevrsnu mešavinu istih. Splav se ističe i jedinstvenim ambijentom koji je osmislio poznati arhitekta Đorđe Gec. Lasta predstavlja utočište za prefinjenu gradsku ekipu koja prepoznaje i voli da se zabaljva uz kvalitetan elektronski zvuk, sa akcentom na dip i disko haus melodije. Za pultom za se menja ekipa poznatih gradskih DJ-eva kao što su Peppe, Pookie i Goran Starčević, ali će biti mesta i za gostovanja stranih DJ zvezda, kao i za mešap i hip hop večeri.

Lasta se nalazi na delu keja kod Starog savskog (Starog železničkog) mosta, na kraju Hercegovačke ulice, nedaleko od poznatih restorana Iguana, Komunale i Frida. Do samog splava se može prići automobilom, a ispred se nalazi i veliki broj mesta za parking. Prvi splav u starom delu Beograda radi četiri dana nedeljno. Petkom i subotom se ovde slušaju haus melodije, dok je za četvrtak predviđen mešap, a za nedelju hip hop zvuci.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Klub Lasta - INFO


tip lokala: Klub

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 069/30-66-663

adresa: Hercegovačka bb

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  

Share

Komentari  

 
0 #1 Sneki 12-08-2013 07:56
VAU! Izgleda sjajno
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži