Home  //  Lokali  //  Klubovi  //  Kuća do kuće
1.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (2 Votes)

Kuća do kućeU Zemunu na Gardošu, otvoren je novi lokal Kuća do kuće. Kako vlasnik lokala, Slavko Plavšić, kaže ova noćna kafanica je samo nastavak porodičnog biznisa. U kafanici je uglavnom uživo muzika, sa notama popa i roka, a pokušaće da u svom lokalu ustale muzički program koji će podrazumevati zvukove etno džez tamburice. Asortiman pića u ovom klubu se ne izdvaja od klasičnih asortimana pića nekog noćnog kluba. Imaju veliki izbor vina, stranih i domaćih, piva i žestokih pića. Plavšić i njegova braća dugo se bave veslanjem, pa će kako on kaže, u Kući do kuće biti predstavljeni novi čamci Dragon Boat, a najavljuju da će imati i akcije vezane za ovaj sport. Zaljubljenici u veslanje okupljaće se u lokalu, a dalje druženje nastavljeno će biti na Dunavu. Plan je da se u koncept lokala uključi i kuhinja, baš zbog ovakvih okupljanja, a takođe je u najavi i otvaranje taverne u okviru Kuće do kuće. Enterijerom lokala dominiraju drvo i cigla, a akademik Mia Elezović, želi da ostavi svoj pečat u ovom objektu, te će stoga dodati u enterijer slike i detalje iz Zemuna. Upotrebljavaće minijaturu, veće fotografije, kao i radove od armature, završava Plavšić. Prostor lokala Kuća do kuće moguće je iznajmiti za sve vidove proslava.

 


 Klub Kuća do kuće - INFO


tip lokala: Klub

radno vreme: 20-03h

telefon: 011/2103454

mobilni: 064/1987234

adresa: Sinđelićeva 47a

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze. 



Domaće pivo od sladovine proizvedene od 100% ječma sa srpskih njiva

Udruženje pivara Srbije organizovalo je posetu sladari u Bačkoj Palanci, članici Soufflet grupe, koja za domaće, ali i izvozna tržišta, proizvodi slad za potrebe pivarske industrije.



Moj muž u nemogućoj misiji

Dok mi se slobodna subota nekada podrazumevala kao dan stvoren za uživanje, vremenom je postala presedan. Nemoguća misija. Sve dok moj muž nije odlučio to da promeni.



Top 12 beogradskih restorana za 2019

Godinu dana istraživali smo i obilazili restorane u Beogradu da bismo vam predstavili Top 12 beogradskih restorana za 2019.



15 nagrada za Barovo

Osvojeno 15 nagrada i ponovo zlatna medalja za vrhunsko crveno vino "Barovo" na najvećem svetskom vinskom takmičenju "Decanter"