Home  //  Lokali  //  Klubovi  //  Caffe Cuba
3.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.33 (3 Votes)

Caffe CubaU decembru ponovo je otvoren Caffe Cuba u Batajnici. Koncept novog objekta odlikuje se pre svega novim enterijerom, koji je kompletno promenjen. Pored enterijera izmenjen je meni, kao i sama forma lokala. Što se menija tiče, izdvajaju pice. Njih priprema pica majstor koji je pet godina radio u Italiji. U ovom kafe-restoranu se još mogu probati i paste, nekoliko glavnih jela, sve vrste mesa, salate, čorbe, dezerti a u ponudu je uvršten i doručak. Karta pića je bogatija za 40-50 koktela, a pored alkoholnih i bezalkoholnih pića, ovde se mogu naručiti i šejkovi, frapei, topla čokolda. Sokovi predstavljaju posebnu ponudu jer su ceđeni na slow juceru, što znači da se ne cede centrifugalno, već se sok istiska iz voća pomiću prese. U ovom objektu, vikendom uveče, gosti mogu uživati u akustičnim rok svirkama. Jedne večeri je na programu domaći rok, dok je naredne strani. Što se muzičkog programa tiče za njega je zaslužan Bane Gluvakov, saradnik beogradskog benda Van Gogh. Caffe Cuba je kapaciteta 80-90 mesta, i jedan je od retkih lokala koji mladima u Batajnici nudi muzički program baziran na rok muzici.

 


 Caffe Cuba - INFO


tip lokala: Klub

radno vreme: radnim danima 08-00, vikendom 08-1:30

telefon: 011/7870350

mobilni: 

adresa: Majora Zorana Radosavljevića 224-226,

grad: Batajnica

tip usluge, kuhinja:



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...