Home  //  Lokali  //  Klubovi
3.2666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.27 (45 Votes)

 

 
3.0714285714286 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.07 (7 Votes)

 
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

 

 
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

 

 
3.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (12 Votes)

 
3.3888888888889 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.39 (27 Votes)

 
2.7 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.70 (5 Votes)

 
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

 
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (2 Votes)

 
3.8333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.83 (9 Votes)

 
2.9 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.90 (5 Votes)

 
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (7 Votes)

 
3.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.33 (3 Votes)

 
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (4 Votes)

 
3.4375 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.44 (8 Votes)

 
4.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

 
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (8 Votes)

 
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

 
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

 
3.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (6 Votes)

 
3.375 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.38 (4 Votes)

 
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

 
3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (9 Votes)

 

Najnovije vesti


Srbija zabranjuje roštilj na ćumur?

U junu je u Skupštinu Srbije stigla građanska inicijativa kojom je zatraženo da se zakonom zabrani upotreba roštilja na ćumur...



Food Waste program u Courtyard Belgrade City Center hotelu

Dana 22. jula sastali smo se u hotelu Courtyard Belgrade City Center kako bi predstavili rezultate projekta HotelKitchen koji se bavi borbom sa otpadom od ostataka hrane tzv. food wastom



Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew

Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew hladno pripremljena kafa... Najnoviji trend u ispijanju kafe, Cold Brew, stiže u Srbiju - hladno pripremljena i hladno služena kafa, koja će ovog leta oduševiti posetioce kafića, pravi je izbor za sve...



Jagnjetina u Mrzencima

Jovan Mrđenović

Rešio sam i ovog leta da posetim Mrzence, kao što činim i niz prethodnih godina. Čovek koji ima sreću da nađe smeštaj u hotelu Nar u Mrzencima, gde se soba traži preko veze, treba da se istušira, odmori i uveče pravac kafana...



Oni od kafe prave savršenstvo

Profesija bariste u Srbiji je relativno mlada, ali se brzo razvija i izaziva veliko interesovanje, pogotovo sa pojavom posebno zanimljivih i kreativnih delova ovog posla poput latte art-a. Kako svi uživamo u lepim slikama, koje dodatno ulepšavaju...