Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Hotel Townhouse 27
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)


Hotel Townhouse 27Hotel Townhouse 27Beograd je dobio još jedan boutique hotel. Rekonstrukciju i nadgradnju zgrade iz 1929. u kojoj se nalazi hotel uradio je Projektni biro OFF iz Beograda, arhitekte Biljana Cvejić i Milan Dimitrijević. Poznati vajar Gabriel Glid oplemenio je prostor skulpturama, crtežima i umetničkim fotografijama koji daju elegantnu notu enterijeru. Inače, naziv Townhouse u Velikoj Britaniji koristio se za luksuzne rezidencije, a termin boutique u rečniku hotelijerstva podrazumeva visok stepen privatnosti i komfora kakav nude ekskluzivni hoteli koji ne pripadaju velikim hotelskim lancima i nemaju veliki broj smeštajnih jedinica. 

Townhouse ima 20 luksuznih soba i apartmana. Svaka soba ima mini-bar, aparat za espreso kafu, internet, direktnu telefonsku liniju i audio i video uređaje Bang&Olufsen. Gosti mogu da koriste fitnes i velnes centar u neposrednoj blizini hotela. Townhouse ima i salu sa kompletnom audio i video opremom namenjenu poslovnim ljudima koji žele da sastanke, seminare ili obuke održe u ekskluzivnom prostoru. 

Kafe u okviru hotela radi od šest do 23 sata. Za vreme doručka, od šest do 11, dostupan je samo gostima hotela, a posle toga otvoren je za sve posetioce.

 

 


 Hotel Hotel Townhouse 27 - INFO


tip lokala: Hotel

radno vreme: non-stop

telefon: 011/2022-900

mobilni: 

adresa: Maršala Birjuzova 56

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  

 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži