Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Hotel Moskva
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Hotel MoskvaHotel Moskva izgrađen je na Terazijskom platou, u stilu ruske secesije, uz vešto uklopljene elemente grčke antike. To kultno zdanje, i po mišljenju mnogih, simbol beogradskog ugostiteljstva, počelo je da se gradi još 1906. godine, a fasadu, čiji se kalupi i danas čuvaju u mađarskoj fabrici koja ih je izradila, projektovale su sanktpetersburške arhitekte. Sredinom XX veka hotel je proglašen spomenikom kulture, pod zaštitom države. Nalazi se na početku pešačke zone, nadomak Trga Republike, a blizu brojnih pozorišta, muzeja, bioskopa, gradskih i državnih institucija. 

Kategorisan je kao hotel sa 4 zvezdice. Raspolaže sa 124 komforne sobe i šest luksuznih apartmana. Svi apartmani nose nazive znamenitih ljudi koji su posetili hotel. Pa tako možete da izaberete apartman Roberta de Nira, Alberta Ajnštajna, Indire Gandi, Lučana Pavarotija, Maksima Gorkog ili Alfreda Hičkoka. Svi imaju pogled ka Terazijskoj česmi, Trgu i šetalištu.

Na prvom i drugom spratu nalazi se 36 dupleks soba, koje su Moskvina posebnost. Sve sobe su opremljene stilskim nameštajem, mini barom, kablovskom televizijom, besplatnim bežičnim internetom i posebno su prilagođene poslovnom gostu. U sobama se nalaze kreveti većih dimenzija, tako da hotel Moskva može da primi i goste sa izuzetnim potrebama, kao i sportske reprezentacije. U prizemlju se nalaze kafe – poslastičarnica Moskva i restoran Čajkovski, simboli dobre kafe, ukusne hrane i čuvenih kolača. U ponudi hotela su i 3 banket sale, garaža i parking.

Ove sezone otvoren je novi glavni ulaz, nova recepcija, i pušten Beauty salon u rad. A u cilju povećanja ponude i nivoa usluga, Hotel Moskva će do kraja 2013. godine obogatiti ponudu novim sadržajima kao što su: dve konferencijske sale, Aperitiv bar, i Spa i fitnes centar. 

Spa i fitnes centar će biti opremljeni brojnim sadržajima za opuštanje, uživanje i beg od svakodnevnog stresa. Gostima će biti na raspolaganju: hidromasažna kada, finska sauna, tursko kupatilo, specijalno opremljen prostor sa najsavremenijim spravama sa pretežno kardio programom za efektivan trening.

 

  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži