Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Hotel Albo
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Hotel Albo Novi hotel sa tri zvezdice nalazi se na samom ulasku u Bor. Osim udobnog smeštaja i restoranske usluge, svojim gostima nudi i konferencijsku salu prikladnu za različite prezentacije, poslovne sastanke i seminare, kao i velnes-centar za maksimalno opuštanje. Hotel raspolaže sa 29 soba, 18 dvokrevetnih, četiri trokrevetne i sedam apartmana. Svaka soba ima pristup internetu, kablovsku TV, klima-uređaj, sef i mini-bar. Apartmani su dodatno opremljeni hidromasažerima, a poseduju i savremeno dizajnirane kuhinje. Hotelski restoran gostima nudi širok izbor jela domaće i inostrane kuhinje i obimnu kartu vina. Velnes-centar raspolaže trim kabinetom, saunom i džakuzi bazenom. Gostima su na raspolaganju i usluge profesionalnog masera.

 

 


 Hotel Albo  - INFO


tip lokala: Hotel

radno vreme: non-stop

telefon:  030/296-968

mobilni: 

adresa: Nade Dimić bb 

grad: Bor

tip usluge, kuhinja: 



 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...