Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Sheraton
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Prvi Sheraton hotel u Srbiji otvoren je u Novom Sadu. Prostire se na 13.000 kvadratnih metara i poseduje 150 superior soba, od čega devet apartmana i jedan predsednički. Osim po luksuznim sobama i jedinstvenom enterijeru, hotel se izdvaja i kongresnim prostorom. Sa ukupno šest konferencijskih sala, kapaciteta od skoro 800 mesta i mogućnošću održavanja više događaja istovremeno, ima potencijal za organizaciju najvećih skupova u okruženju. Gostima su na raspolaganju à la carte restoran i Wine&Tapas bar koji su otvoreni za sve, a ne samo za goste hotela. Na poslednjem spratu je spa i velnes centar. 

– Našim gostima na raspolaganju je termalna zona sa sauna svetom, džakuzi u savršenom ambijentu za relaksaciju i veliki izbor spa-tretmana koji će upotpuniti boravak u hotelu. Moderan fitnes-centar s pogledom koji oduzima dah daje dodatnu motivaciju svim gostima koji žele da ostanu u top-formi i tokom boravka u hotelu – kaže Svetlana Kostić, marketing menadžerka MK Resorta. 

U okviru hotela nalaze se i tzv. klub sobe i klub lounge, s posebnim benefitima za članove loyalty kluba Sheraton, za koje će funkcionisati i poseban concierge program.

Sheraton ima četiri zvezdice i MK Group u njega je uložio 12 miliona evra. Hotel posluje pod franšizom Marriott International. 

 


SHERATON - INFO


tip lokala: hotel

radno vreme:

telefon: 011/7-555-700

mobilni: 

adresa: Polgar Andraša 1

grad: Novi Sad

sajt:  www.mkresort.com


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Srbin među 10 najboljih na svetu

Aleksandar Josipović,direktor marketinga White Label Grupe u Dubaiju ostvario je još jedan veliki uspeh na međunarodnoj sceni zajedno sa Cavalli Club Restaurant & Lounge-om u Dubaiju.Dan za limuNADU!

Svratište za decu i Centar za integraciju mladih 14. jula 2018. organizuju akciju pod nazivom Dan za limuNADU.Novi predsednik Udruženja pivara Srbije

Vladimir Vava, generalni direktor Carlsberg Srbija je od 25. juna ove godine preuzeo funkciju predsednika Udruženja pivara Srbije sa mandatom od dve godine.Tri razloga zbog kojih morate mudro odabrati ozvučenje za vaš lokal

Zato je važno da se ugostitelji, koji žele uspešan restoran pun zadovoljnih gostiju, zapitaju koliko pažnje zaista pridaju muzici.Bubble Jam početkom jula

Festival penušavih vina “Bubble Jam” održava se ove godine po četvrti put. Ovaj događaj zakazan je za 7. jul 2018. u Hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, tačnije na platou ispred hotela.