Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Passpartu Home
3.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (2 Votes)


Na Dorćolu je iskusni hotelijer Marko Radojičić otvorio Passpartu Home, peti hotelsko-ugostiteljski objekat u vlasništvu porodice Radojičić. Nalazi se u zgradi tik uz poznati bar Blaznavac. Gostima je na raspolaganju sedam smeštajnih jedinica (pet apartmana i dve sobe) kategorisanih sa četiri zvezdice, kafe-restoran i spa-centar. Restoran ima 110 mesta unutra i u dve bašte, a enterijer predstavlja kombinaciju industrijskog i modernog stila. Na meniju se, kaže Marko, nalazi sve što gost može da poželi: tortilje, burgeri, BBQ rebarca, biftek, losos, piletina, paste, rižota... Sva jela potpisuje šef kuhinje Nenad Todorović. Kafa je 100 odsto arabika, a karta pića je standardna. Ispod restorana nalazi se spa-centar. Domaćin celog objekta je Radomir Jergić. 

 

 

 


Passpartu Home - INFO


tip lokala: hotelsko-ugostiteljski objekat

radno vreme: 

telefon: 

mobilni: 060/72-72-295

adresa: Kneginje Ljubice 20

grad: Beograd

sajt: www.passpartu-home.com 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kafana je moja sudbina

Jovan Mrđenović,ugostitelj

Kafane su bile deo života čaršije. Nosile su poseban duh, neobičan, lepršav, nepredvidiv, duh koji je profilisao kulturni, zabavni i društveni život grada...



Tata mata

U kući u kojoj je pre rata živeo Mata Milošević, jugoslovenski reditelj, glumac i profesor, iskusni ugostitelj Milan Miculović otvorio je restoran dalmatinskih specijaliteta, konobu Tata Mata. Na tom mestu, u Dalmatinskoj ulici u Beogradu,...



Novi i trendi restorani

Pogledajte šta se sve zanimljivo otvorilo širom sveta u prva tri meseca 2018. 



Meso i još malo mesa

Šta se jede u srpskim restoranima?

Samo u Beogradu, prema podacima Horesa ima oko 2000 objekata koji služe hranu. Među njima je najveći broj onih koji služe roštilj i od tog broja malo je francuske kuhinje, japanske, vijetnamske, grčke, španske,...