Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Saint Ten
2.6 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.60 (5 Votes)

Novi boutique hotel Saint Ten otvoren je na Vračaru, u zgradi koja je spomenik kulture Grada Beograda. Fasada hotela predstavlja spoj modernog i tradicionalnog. Podovi su drveni, nameštaj unikatan i ručno rađen, dok su kupatila obložena prirodnim kamenom. Hotel raspolaže sa 56 soba i apartmana. Ima pet konferencijskih sala koje mogu da se spoje ili odvoje, dok se na šestom spratu nalazi multifunkcionalna soba s terasom koja je zamišljena kao alternativa za koktele, sastanke i privatne večere. U sklopu hotela je restoran Sanctus, čija je gastronomska vizija definisana na osnovu dva koncepta. Šef kuhinje je Predrag Krstić. Dnevni, takozvani Casual Luxury meni, gostima se služi preko dana, dok u večernjoj varijanti restoran nudi fine dining iskustvo inspirisano lokalnim specijalitetima, a u kombinaciji s internacionalnim ukusima. Iz ponude se izdvajaju tartar Philadelphia Salmon, marinirani losos poslužen s karamelizovanim avokadom, filadelfija sirom, kremom od citrusa i hrskavim naćosom, terin od guščje džigerice i pistaća serviran s domaćim hlebom od lešnika i brusnice, dok se iz fine dining ponude izdvajaju panko paprika punjena rikota sirom, kulenom i pistaćima, s koricom od panko prezli i crnog susama, i karpaćo od pačjih grudi serviran sa salsom od maslina, badema i tri vrste paprika, puderom od pršute i dresingom od meda. 

 

Saint Ten- INFO


tip lokala: hotel

radno vreme: 

telefon: 011/411-66-33

mobilni: 

adresa: Svetog Save 10

grad: Beograd

sajt: www.saintten.com

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Frikom predstavio program za HoReCu

Kompanija Frikom prezentovala je meni koji se može pripremiti od raznovrsnog asortimana smrznutog programa, dok su kuvari za predstavnike medija i kolege kuvare pripremali kompletan ručak i deserte, idealne za ponudu u restoranima i hotelima.



U susret 10. oktobru!

U želji da se dodatno podstakne preduzetnički duh i istakne značaj nezavisnog biznisa za celokupnu zajednicu, METRO Srbija 10. oktobra obeležava „Dan sopstvenog poslovanja“.



Sve je spremno za Vinski maraton

Tokom tri dana manifestacije, trčaće se dve trke kroz vinograde: Vinska (21,1 km) i Trka uživanja (6 km).



Ukusi Vojvodine

Festival traje do 1. oktobra i na njemu posetiocu mogu da uživaju u ukusima rinflajša, perkleta, paprikaša, gulaša...



Prvi Sheraton u regionu

Uspostavljanjem saradnje domaće kompanije MK Group, sa jednom od najpoznatijih hotelskih korporacija u svetu,