Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Saint Ten
2.6 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.60 (5 Votes)

Novi boutique hotel Saint Ten otvoren je na Vračaru, u zgradi koja je spomenik kulture Grada Beograda. Fasada hotela predstavlja spoj modernog i tradicionalnog. Podovi su drveni, nameštaj unikatan i ručno rađen, dok su kupatila obložena prirodnim kamenom. Hotel raspolaže sa 56 soba i apartmana. Ima pet konferencijskih sala koje mogu da se spoje ili odvoje, dok se na šestom spratu nalazi multifunkcionalna soba s terasom koja je zamišljena kao alternativa za koktele, sastanke i privatne večere. U sklopu hotela je restoran Sanctus, čija je gastronomska vizija definisana na osnovu dva koncepta. Šef kuhinje je Predrag Krstić. Dnevni, takozvani Casual Luxury meni, gostima se služi preko dana, dok u večernjoj varijanti restoran nudi fine dining iskustvo inspirisano lokalnim specijalitetima, a u kombinaciji s internacionalnim ukusima. Iz ponude se izdvajaju tartar Philadelphia Salmon, marinirani losos poslužen s karamelizovanim avokadom, filadelfija sirom, kremom od citrusa i hrskavim naćosom, terin od guščje džigerice i pistaća serviran s domaćim hlebom od lešnika i brusnice, dok se iz fine dining ponude izdvajaju panko paprika punjena rikota sirom, kulenom i pistaćima, s koricom od panko prezli i crnog susama, i karpaćo od pačjih grudi serviran sa salsom od maslina, badema i tri vrste paprika, puderom od pršute i dresingom od meda. 

 

Saint Ten- INFO


tip lokala: hotel

radno vreme: 

telefon: 011/411-66-33

mobilni: 

adresa: Svetog Save 10

grad: Beograd

sajt: www.saintten.com

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Izgoreo klub Koketa

Na makiškoj strani Ade Ciganlije jutros je izbio požar.



Više zaradimo kada delimo

Pitali smo konobare da li se više zaradi kada se bakšiš deli ili ne



Ugostiteljima su važni komentari gostiju!

U pokušaju da se gostima na jednom mestu prikaže izbor svih restorana, barova, etno-sela, kafića, kafeterija, kafana, stvara se masovna i nepregledna prezentacija lokala. Upravo zbog toga, mnoge informacije nisu tačne, te se tako u ponudi mogu...



Gde je zapelo sa baštama

Zašto centralne gradske Opštine u Beogradu  „teraju” ugostitelje da rade nelegalno...

Letnja sezona samo što nije počela, a ugostitelji još uvek nisu dobili dozvole za postavljanje bašta koje su simbol Beograda. Kako kažu, zahteve su podneli i...



Šabac

Kažu da je Šabac između dva svetska rada imao najviše kafana po glavi stanovnika. I danas taj grad može da se pohvali velikim brojem ugostiteljskih objekata. Većina njih smeštena je u strogom centru, u pešačkoj zoni. Ponuda je vrlo raznovrsna, a...