Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Saint Ten
2.6 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.60 (5 Votes)

Novi boutique hotel Saint Ten otvoren je na Vračaru, u zgradi koja je spomenik kulture Grada Beograda. Fasada hotela predstavlja spoj modernog i tradicionalnog. Podovi su drveni, nameštaj unikatan i ručno rađen, dok su kupatila obložena prirodnim kamenom. Hotel raspolaže sa 56 soba i apartmana. Ima pet konferencijskih sala koje mogu da se spoje ili odvoje, dok se na šestom spratu nalazi multifunkcionalna soba s terasom koja je zamišljena kao alternativa za koktele, sastanke i privatne večere. U sklopu hotela je restoran Sanctus, čija je gastronomska vizija definisana na osnovu dva koncepta. Šef kuhinje je Predrag Krstić. Dnevni, takozvani Casual Luxury meni, gostima se služi preko dana, dok u večernjoj varijanti restoran nudi fine dining iskustvo inspirisano lokalnim specijalitetima, a u kombinaciji s internacionalnim ukusima. Iz ponude se izdvajaju tartar Philadelphia Salmon, marinirani losos poslužen s karamelizovanim avokadom, filadelfija sirom, kremom od citrusa i hrskavim naćosom, terin od guščje džigerice i pistaća serviran s domaćim hlebom od lešnika i brusnice, dok se iz fine dining ponude izdvajaju panko paprika punjena rikota sirom, kulenom i pistaćima, s koricom od panko prezli i crnog susama, i karpaćo od pačjih grudi serviran sa salsom od maslina, badema i tri vrste paprika, puderom od pršute i dresingom od meda. 

 

Saint Ten- INFO


tip lokala: hotel

radno vreme: 

telefon: 011/411-66-33

mobilni: 

adresa: Svetog Save 10

grad: Beograd

sajt: www.saintten.com

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kokteli od konjaka sa ukusom plavih sireva

Japanac Shuzo Nagumo je 36-godišnji miksolog koji se specijalizovao za neobične ukuse koktela. Vasabi votka, bosiljak džin i konjak od plavih sireva samo su neki od alkoholnih pića koje je on kreirao za svoje neobične koktele.



Podeli momente za pamćenje

Somersby, i ovog leta nudi osveženje za visoke temperature..Sadrži 4,5 odsto alkohola i služi se dobro rashlađen sa puno leda.



Trofej za najbolje vino iz Makedonije

Na svečanoj ceremoniji održanoj u Londonu, predstavnici prestižnog međunarodnog vinskog takmičenja - International Wine Challenge (IWC), dodelili su godišnju nagradu Trofej za kvalitet vinu Vranec Special Selection iz berbe 2015. vinariji Tikveš.



Novi generalni direktor vinarije Tikveš

Upravni odbor vinarije Tikveš imenovao je Radoša Vukićevića  za novog generalnog direktora kompanije.



Zatvoren Oxalis

Oxalis, jedan od retkih fine-dining restorana u našoj prestonici je zatvoren. Razlog zatvaranje su finasije.