Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Saint Ten
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Novi boutique hotel Saint Ten otvoren je na Vračaru, u zgradi koja je spomenik kulture Grada Beograda. Fasada hotela predstavlja spoj modernog i tradicionalnog. Podovi su drveni, nameštaj unikatan i ručno rađen, dok su kupatila obložena prirodnim kamenom. Hotel raspolaže sa 56 soba i apartmana. Ima pet konferencijskih sala koje mogu da se spoje ili odvoje, dok se na šestom spratu nalazi multifunkcionalna soba s terasom koja je zamišljena kao alternativa za koktele, sastanke i privatne večere. U sklopu hotela je restoran Sanctus, čija je gastronomska vizija definisana na osnovu dva koncepta. Šef kuhinje je Predrag Krstić. Dnevni, takozvani Casual Luxury meni, gostima se služi preko dana, dok u večernjoj varijanti restoran nudi fine dining iskustvo inspirisano lokalnim specijalitetima, a u kombinaciji s internacionalnim ukusima. Iz ponude se izdvajaju tartar Philadelphia Salmon, marinirani losos poslužen s karamelizovanim avokadom, filadelfija sirom, kremom od citrusa i hrskavim naćosom, terin od guščje džigerice i pistaća serviran s domaćim hlebom od lešnika i brusnice, dok se iz fine dining ponude izdvajaju panko paprika punjena rikota sirom, kulenom i pistaćima, s koricom od panko prezli i crnog susama, i karpaćo od pačjih grudi serviran sa salsom od maslina, badema i tri vrste paprika, puderom od pršute i dresingom od meda. 

 

Saint Ten- INFO


tip lokala: hotel

radno vreme: 

telefon: 011/411-66-33

mobilni: 

adresa: Svetog Save 10

grad: Beograd

sajt: www.saintten.com

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


BAT preuzeo Reynolds American

British American Tobacco (BAT) saglasio se da plati gotovo 50 milijari dolara za preuzimanje kontrole nad rivalskom američkom firmom Reynolds American, čime će nastati najveća svetska duvanska kompanija.



Budva dobija hotel sa pet zvezdica


Kompanija S&I Invest iz Podgorice podnela je zahtev za izdavanje građevinske dozvole za izgradnju hotelskog kompleksa sa pet zvezdica Falcons u Budvi.



Restoran Gi Savoja najbolji na svetu

Gostima nudi supu od artičoka s crnim tartufom iz brioš punjen tartufima, brancin sa basmati rižom kuvanom u supi od brancina.



Novi hotel Park

Kada bude završen, hotel će raspolagati sa 209 smeštajnih jedinica: 190 ekskluzivnih soba i 20 apartmana.



Ralf Loren otvorio bar

Kreator je već odavno u ugostiteljskim vodama i ima barove u Čikagu, Parizu i Njujorku.