Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Hotel Savoy
3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (3 Votes)

Kada je odlučeno da se u Cetinjskoj 3 sagradi hotel, nedaleko od trenutno najpopularnijeg mesta za provod u gradu, nije ni razmišljano o tome da će verovatno vikendima sobe bukirati turisti koji su u Beograd došli zbog čuvenih žurki. Međutim Savoy, hotel sa 4 zvezdice, u nekoj od svoje 32 sobe ugostiće i sve druge posetioce glavnog grada, koji su u Beogradu zbog posla ili nekog drugog razloga.

Zgrada u kojoj se hotel nalazi datira još od '28. godine, a prvobitno je bila namenjena potrebama sindikata. Poslednjih šest godina nije bila u funkciji, a rekonstruisana je potpuno -od nosećih stubova. 

U okviru hotela nalazi se i spa centar u kome postoji sauna, tursko kupatilo, đakuzi i prostor za masažu.

Hotelski restoran biće pretvoren u fine dining lounge, sa internacionalnom, pretežno francuskom kuhinjom. Ono što restoran hotela Savoy posebno ističe je i preko 600 boca vina u kojima će gosti moći da uživaju.

Sobe su jednokrevetne i dvokrevetne, a u enterijeru preovladavaju bež tonovi. Celokupnim dizajnom prostora se bavio Jakov Stablović .

U svakoj sobi se nalazi kablovska televizija, wifi, minibar i sef. Kako bi se gosti što bolje osećali tokom boravka, osoblje hotela im može obezbediti i prevoz od i do aerodroma ili ličnog vozača.

U okviru hotela postoji i kafić City cafe, koji posluje i nezavisno od hotela. Lokal sadrži česrdeset mesta, a u pripremi je i bašta sa dvadeset sedećih mesta. 

www.hotelcitysavoy.com


Hotel Savoy - INFO


tip lokala: pab

radno vreme: 08 – 22h, vikendom do 01h

telefon: 011/324 0200

adresa: Cetinjska 3

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 


  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži