Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Hotel Savoy
3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (3 Votes)

Kada je odlučeno da se u Cetinjskoj 3 sagradi hotel, nedaleko od trenutno najpopularnijeg mesta za provod u gradu, nije ni razmišljano o tome da će verovatno vikendima sobe bukirati turisti koji su u Beograd došli zbog čuvenih žurki. Međutim Savoy, hotel sa 4 zvezdice, u nekoj od svoje 32 sobe ugostiće i sve druge posetioce glavnog grada, koji su u Beogradu zbog posla ili nekog drugog razloga.

Zgrada u kojoj se hotel nalazi datira još od '28. godine, a prvobitno je bila namenjena potrebama sindikata. Poslednjih šest godina nije bila u funkciji, a rekonstruisana je potpuno -od nosećih stubova. 

U okviru hotela nalazi se i spa centar u kome postoji sauna, tursko kupatilo, đakuzi i prostor za masažu.

Hotelski restoran biće pretvoren u fine dining lounge, sa internacionalnom, pretežno francuskom kuhinjom. Ono što restoran hotela Savoy posebno ističe je i preko 600 boca vina u kojima će gosti moći da uživaju.

Sobe su jednokrevetne i dvokrevetne, a u enterijeru preovladavaju bež tonovi. Celokupnim dizajnom prostora se bavio Jakov Stablović .

U svakoj sobi se nalazi kablovska televizija, wifi, minibar i sef. Kako bi se gosti što bolje osećali tokom boravka, osoblje hotela im može obezbediti i prevoz od i do aerodroma ili ličnog vozača.

U okviru hotela postoji i kafić City cafe, koji posluje i nezavisno od hotela. Lokal sadrži česrdeset mesta, a u pripremi je i bašta sa dvadeset sedećih mesta. 

www.hotelcitysavoy.com


Hotel Savoy - INFO


tip lokala: pab

radno vreme: 08 – 22h, vikendom do 01h

telefon: 011/324 0200

adresa: Cetinjska 3

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 


  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Zlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju „Društvo, ko vozi kući“ za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u proteklih sedam godina, u okviru akcije „Društvo, ko vozi kući?“. To znači da je kroz ovu društveno odgovornu kampanju, kompanija HEINEKEN Srbija...