Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Metropol Palace
3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)

Metropol PalaceHotel Metropol PalaceMetropol Palace, najpoznatiji hotel nekadašnje Jugoslavije,  otvorio je vrata za svoje goste sredinom septembra.

– Danas smo za naše goste otvorili lobi, lobi bar, restoran, banket salu, kao i spratove sa sobama u glavnoj zgradi hotela. Siguran sam da će ovaj hotel ponovo biti mesto u kojem će se Beograđani, ali i ljudi iz celog sveta rado sretati, družiti i uživati u onome što im Metropol Palace pruža – istakao je Gerasimos Perdikaris, generalni menadžer hotela.

Iako po svojoj spoljašnosti identičan kao nekadašnji Metropol, hotel odiše novom linijom prefinjenog stila. Spoj savremenog arhitektonskog stvaralaštva i poštovanje tradicionalnih arhitektonskih i umetničkih vrednosti nekadašnjeg Metropola jeste ono što ovaj hotel zapravo čini jedinstvenim na našem, ali i svetskom tržištu. 

Hotel pored funkcionalnosti odiše luksuzom i elegancijom. Enterijer novog Metropola povezuje fantastičnu i jedinstvenu istoriju hotela s modernim umetničkim i najsavremenijim tehnološkim detaljima, istovremeno miran i uzbudljiv.  Hotel je projektovan tako da ima najveći banket prostor u Beogradu, predviđen za sve vrste dešavanja, od velikih konferencija i sajmova, do venčanja i proslava svih vrsta. 

Brojni velikani, državnici, političari, svetski poznati glumci, reditelji, filmske dive i muzičari koji su bili redovni gosti hotela Metropol obeležili su 55 godina dugu i bogatu istoriju, koja će nastaviti da živi i da se oblikuje i u novom hotelu Metropol Palace. Imena poput Sofija Loren, Elizabet Tejlor, Luj Armstrong, Kirk Daglas, Robert de Niro i brojna druga učestvovala su u oblikovanju duha ovog hotela. 

Od marta je urađeno mnogo kako bi hotel bio pun od prvog dana.

Tim prodaje, koji broji osam ljudi, radio je punom parom kako bi kontaktirao sa praktično svim potencijalnim korporativnim klijentima u Srbiji. Pre nego što smo otvorili hotel, a nismo zaostajali ni sa PR aktivnostima, kako bi nas ceo grad sa nestrpljenjem iščekivao i kako bi svi koji planiraju neko dešavanje tokom jeseni znali da mogu i da treba da računaju na naše kapacitete, kao na najluksuznije i najnovije u gradu.

Prodajni tim još uvek nije bio na obukama, ali sada kada smo deo Starwood lanca svakako će imati veoma opsežne treninge.

 

www.metropolpalace.com/sr

 


 Hotel Metropol Palace - INFO


tip lokala: Hotel

radno vreme:

telefon: 011/3333-100, 011/3333-300

mobilni: 065/ 2467 200

adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 69

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži