Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Hotel Park Novi Sad
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

 

Hotel Park smešten je u mirnom delu Novog Sada, na rubu velikog parka. Ima 5 zvezdica, potpuno je klimatizovan i poseduje parking sa obezbeđenjem.

Hotel Park ima ukupno 224 sobe za različite ukuse i potrebe, a izdvajaju se Lux i Royal apartmani, Titova i predsednička rezidencija – kao najluksuznije smeštajne jedinice u hotelu. 

Pet barova i restorana nalaze se u sklopu hotela, dok glavni restoran ima terasu koja može da primi do 500 gostiju.

Hotel poseduje perionicu za automobile, sopstveni tržni centar u kome se nalaze razne prodavnice, rent-a-car i gift shop. Posebna pogodnost za goste sa kućnim ljubimcima jesu boksevi gde životinje mogu biti smeštene i nahranjene.

Dodatni sadržaji u ponudi hotela su bazen i spa centar, poseban deo za rekreaciju, salon lepote kao i centar za masažu. U sklopu hotela su kazino i dve diskoteke, od kojih je jedna otvorenog, a druga zatvorenog tipa.

Hotel raspolaže sa sedam kongresnih sala sa audio i video podrškom, a sale mogu biti nameštene u skladu sa potrebama klijenta i prilagođene različitim namenama. U Kongresnom centru nalazi se i kafić koji je predviđen za pauze u toku dana.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Hotel Park - INFO


tip lokala: hotel

radno vreme: 

telefon: +381 (0)21 488 88

mobilni: 

adresa: Novosadskog sajma 35

grad: Novi Sad

tip usluge, kuhinja: 


Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži