Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Zira Hotel Beograd
2.7 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.70 (5 Votes)

 

Zira Hotel Beograd nalazi se u okviru Zira kompleksa, na raskrsnici Ruzveltove i Cvijićeve ulice i po konceptu spada u poslovne hotele.

U ponudi ima 127 Superior i Deluks soba modernog dizajna, od kojih su četiri za osobe sa posebnim potrebama. Sve sobe imaju LCD televizor i kablovsku televiziju, internet, telefonsku liniju, mini bar i elektronski sef. Bežični internet i međunarodni pozivi u fiksnoj mreži su besplatni.

 

 

Postoje četiri savremeno opremljene konferencijske sale koje imaju mogućnost za različite vrste postavki, pogodne za održavanje kongresa, seminara, radionica i drugih događaja.

Na raspolaganju je zatvoreni parking u podzemnoj garaži, a korišćenje saune i fitnes centra besplatno je za goste hotela. Takodje, u sastavu hotela nalazi se i tržni centar.

Internacionalni restoran sa terasom nudi posluženje na bazi švedskog stola ili a la carte meni. Uz laganu muziku klavira, gosti mogu da probaju specijalitete italijanske, grčke i srpske kuhinje. U ponudi restorana je i Zira House Wine koje pravi vinarija specijalno za hotel. 

Zira Hotel je dobitnik mnogih nagrada od kojih se izdvajaju Serbia's leading business hotel za 2014. i 2015. godinu, World luxury hotels award, Tripadvisor - Certificate of excellence, Travelers Choice, World's Luxury Guide.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 


Zira Hotel Beograd  - INFO


tip lokala: hotel

radno vreme: 

telefon: + 381 11 331 48 00

mobilni: 

adresa: Ruzveltova 35

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 


 

 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži