Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Holiday Inn Express
2.6666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.67 (6 Votes)

 

Sve što vam je potrebno je tu, slogan je pod kojim posluje hotel sa tri zvezdice Holiday Inn Express. Hotel u Ruzveltovoj ulici je pre svega namenjen poslovnim ljudima, koji žele brzu i dobru uslugu.

Hotel je deo međunarodne grupacije ING InterContinental Hotels Group i gostima nudi noćenje i doručak, na bazi švedskog stola,  koji je uračunat u cenu. Ima 123 sobe, tri konferencijske sale kapaciteta 70 mesta za sedenje i 150 za stajanje.  

Posetocima i gostima hotela na raspolaganju su dve bašte. 

 


Holiday Inn Express  - INFO


tip lokala: hotel

radno vreme: non stop

telefon: 011/414-4677

mobilni: 

adresa: Ruzveltova 23

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: 


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


MADERA: Čast nam je!

Restoran Madera nalazi se na listi Top 12 beogradskih restorana za 2018. godinu!HOMA: Topli obrok za sve zaposlene!

Posvećeni vlasnici Vlastimir Puhalo i Filip Ćirić svakog dana čine sve što je potrebno da u svakom trenutku budu ispunjeni svi aspekti za dobro i uspešno ugostiteljstvo. Ugostitelj prodaje biznis za 12.500 evra

U tu cenu, kako sam kaže, ulazi sve od opreme potrebno za funkcionisanje jednog objekta te vrste.Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate!