Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Olive Hostel
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Olive HostelU samom centru Beograda, u blizini Trga Republike, otvoren je novi hostel. Gostima nudi tri odvojene spavaće sobe sa ukupno 10 kreveta, dnevni boravak i potpuno opremljenu kuhinju. U jednoj sobi nalazi se šest kreveta, dok su druge private room i u jednoj se nalazi bračni ležaj, a u drugoj dva ležaja, kauč i sto. Gostima je na raspolaganju besplatan internet, perionica veša, uvek čisti peškiri i posteljina, klima, transfer od železničke i autobuske stanice i aerodroma i 24 sata dostupno osoblje koje je uvek tu da pomogne.

Enterijer je urađen u živim bojama, moderno i mladalački. Goste po dolasku u hostel čeka dobrodošlica – srpska rakija, a u frižideru uvek ima maslina, što je u skladu s imenom hostela.

Usluga je na visokom nivou, a cene su pristupačne, pa kako ističe vlasnica Ksenija Boženko, iako je otvoren krajem juna, hostel je uvek pun. Cena kreveta u šestokrevetnoj sobi za noć po osobi iznosi osam evra, u bračnom krevetu 12 evra po sobi, a u private room sa odvojenim ležajevima 10 evra po osobi.

 

 

 

www.olivehostelbelgrade.com

 


 Hotel Olive Hostel - INFO


tip lokala: Hotel

radno vreme:

telefon:

mobilni: 064/2611-484

adresa: Vase Čarapića 3

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: ćuretina s lešnicima, svinjska rebra u sosu... 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži