Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Milmari Resort
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (4 Votes)

Hotel Milmari Resort je novootvoreni objekat u Vikend naselju, udaljenom oko pet kolimetara od centra Kopaonika. Raspolaže sa 28 luksuzno opremljenih soba, studija, apartmana i president apartmana, sa ukupno 100 ležajeva. 

U sklopu hotela nalazi se wellness centar koji sadrži slanu pećinu, tursko kupatilo, finsku saunu, rusku banju i tepidarijume, kao i zatvoreni bazen sa jacuzzi kadom. Wellness i bazene mogu koristiti i eksterni gosti po promotivnoj ceni od 1.000 dinara, a uskoro će se u ponudi naći i otvoreni bazen sa ležaljkama.  

Hotel poseduje restoran u kom postoji mogućnost pansionske ishrane, kao i a la carte ponuda, a kao kuriozitet u ovom restoranu ističe se domaća hrana pripremljena na tradicionalni način. Kapacitet restorana je 200 mesta, što ga čini pogodnim i za organizovanje proslava. 

Gostima hotela Milmari na raspolaganju je i sala za seminare, kapaciteta do 50 mesta, a u izgradnji je i kongresna sala koja će biti opremljena najmodernijom opremom i moći će da primi do 200 gostiju. 

Milmari Resort je svojim posetiocima omogućio besplatnu skijašnicu i popust za rentiranje ski opreme za vreme zimske sezone, kao i besplatan prevoz ski busevima koji voze nekoliko puta dnevno do centra Kopaonika i nazad. Za one koji vole ekstremne sportove, tu je iznajmljivanje kvada, a za goste koji žele da se upoznaju sa kulturom i okolinom u ponudi su izleti do obližnjih manastira i prirodnih atrakcija.

 

 

 

 

 

 

 

 


 Hotel Milmari Resort - INFO


tip lokala: Hotel

radno vreme:

telefon: 036/428-850

mobilni: 

adresa: Kopaonik, Vikend naselje

grad: 

tip usluge, kuhinja: 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži