Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Argo Garni Hotel
4.3636363636364 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.36 (11 Votes)

U strogom centru Beograda nedavno je otvoren Argo Garni hotel. Bez obzira što je smešten u jednoj od najprometnijih ulica u gradu, odlično je izlovan od buke i gradske vreve. Spada u kategoriju manjih hotela zbog smeštajnog kapaciteta koji je za četrdeset osoba. U ponudi je ukupno dvadeset soba, deset sa francuskim ležajem i deset sa dva odvojena kreveta. Iako su relativno male, sobe su moderno i funkcionalno opremljene, dok zelena boja zidova dobro utiče na raspoloženje, ali i deluje relaksirajuće. Svaka soba poseduje sef i smart TV, a postoji i mogućnost gledanja 3D sadržaja sa naočarima. Kafić koji se nalazi u sklopu hotela otvoren je za javnost, kao i konferencijska sala koja poseduje 35 mesta. 

 

www.argohotelbelgrade.com

 

 


 Hotel Argo Garni - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 011/3640-425 

mobilni: 

adresa: Kralja Milana 25

grad: Beograd

tip usluge:  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


MADERA: Čast nam je!

Restoran Madera nalazi se na listi Top 12 beogradskih restorana za 2018. godinu!HOMA: Topli obrok za sve zaposlene!

Posvećeni vlasnici Vlastimir Puhalo i Filip Ćirić svakog dana čine sve što je potrebno da u svakom trenutku budu ispunjeni svi aspekti za dobro i uspešno ugostiteljstvo. Ugostitelj prodaje biznis za 12.500 evra

U tu cenu, kako sam kaže, ulazi sve od opreme potrebno za funkcionisanje jednog objekta te vrste.Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate!