Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Jump Inn Hotel
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Jump Inn HotelU zgradi iz 1924. godine, zaštićenoj kao spomenik kulture, udobno se smestio moderan Jump Inn Hotel Beograd. Ovaj hotel sa četiri zvezdice raspolaže sa 49 soba i ukupno 80 ležajeva. Sve sobe su klimatizovane, sa smart TV-om, besplatnim bežičnim internetom, kvalitetnom italijanskom keramikom i tapetima iz Belgije. Sobe su podeljene na city, de luxe i family, a u ponudi je i nekoliko apartmana, u kojima su gostima pored standardne opreme na raspolaganju i espreso aparati, bademantili i papuče. Junior apartmane krase takozvani kožni zidovi i specijalna vrsta keramike u kupatilu, a tu su i apartman Savamala, koji se sastoji od dnevnog boravka i odvojene spavaće sobe, kao i takozvanog walk in plakara, i Jump Inn apartman, najveći u hotelu. Prostire se na dva nivoa, na ukupno 63 kvadratna metra. 

Peti sprat rezervisan je za konferencijski blok, koji čine dve sale, od kojih jedna može da primi do 85 gostiju, a druga do 25, organizovanih u pozorišnom stilu. Sale su opremljene svom pratećom opremom u vidu projektora, platna, flip chart table, bežičnog interneta, smart boarda i drugih elemenata, a obe imaju i dnevno osvetljenje. Na petom spratu je i odvojeni deo za kafe pauzu, a za sve događaje koji se organizuju u hotelu, obezbeđen je i ketering u skladu sa zahtevom klijenta. U Jump Inn Snack Baru služi se lagana hrana, supe, salate, nekoliko glavnih specijaliteta, a restoran ima i svoj poseban ulaz, tj. nije namenjen samo gostima hotela.

Ciljna grupa ovog hotela su i poslovni gosti i turisti, a poseban značaj u enterijeru imaju detalji povezani sa sportom, posebno sa atletikom, budući da je vlasnik Jump Inn Hotela Milan Spasojević, naš olimpijski takmičar u troskoku. Enterijer stoga krase brojni sportski detalji, a jedan zid u restoranu ukrašen je crno-belim fotografijama poznatih svetskih atletičara, s njihovim ličnim potpisima. Ne može se mnogo hotela pohvaliti takvom kolekcijom, zar ne?

www.jumpinnhotelbelgrade.com   

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Hotel  Jump Inn - INFO


tip lokala: Hotel

radno vreme:

telefon: 011/4049-650

mobilni: 

adresa: Zagrebačka 2a

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: lagana hrana, supe, salate, nekoliko glavnih specijaliteta,ketering... 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži