Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  88 Rooms
2.7857142857143 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.79 (14 Votes)


Kompanija MK Mountain Resort otvorila je u Beogradu prvi „gradski” hotel 88 Rooms. Hotel ima 88 soba i može da primi 156 ljudi. U izgradnju je uloženo 4,5 miliona evra, a noćenje s doručkom košta od 70 do 100 evra. Osnovni koncept je da gosti u njemu imaju najbolje moguće spavanje i doručak koji mogu da zamisle.

Dosta sredstava uloženo je u dušeke koji su rađeni po anatomiji tela kako bi gostima odmor bio što ugodniji. Pored toga svaka od soba, koje inače nose oznake po standardima garderobe M, L, XL, ima svoj ruter i poseban internet.

Hotel je namenjen ljudima od 25 do 65 godina, ali i starijima koji vole ozbiljniji hotel s opuštenijom atmosferom. Vlasnici pre svega računaju na strane goste, pa će pokušati i da deo onih koji posećuju hotele na Kopaoniku privuku da ostanu u Beogradu. Hotel će biti potpuno završen kada za oko desetak dana bude gotov i lobi bar.

Pored 88 soba i apartmana, hotel, koji se nalazi u Takovskoj ulici, raspolagaće i konferencijskim prostorom i rooftop lounge restoranom koji će biti smešten na krovu šestospratnice, odakle se pruža pogled na Beograd i obale Dunava.


Hotel 88 Rooms - INFO


tip lokala: Hotel

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 064/8714-019

adresa: Takovska 49

grad: Beograd

tip usluge:  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Srbin među 10 najboljih na svetu

Aleksandar Josipović,direktor marketinga White Label Grupe u Dubaiju ostvario je još jedan veliki uspeh na međunarodnoj sceni zajedno sa Cavalli Club Restaurant & Lounge-om u Dubaiju.Dan za limuNADU!

Svratište za decu i Centar za integraciju mladih 14. jula 2018. organizuju akciju pod nazivom Dan za limuNADU.Novi predsednik Udruženja pivara Srbije

Vladimir Vava, generalni direktor Carlsberg Srbija je od 25. juna ove godine preuzeo funkciju predsednika Udruženja pivara Srbije sa mandatom od dve godine.Tri razloga zbog kojih morate mudro odabrati ozvučenje za vaš lokal

Zato je važno da se ugostitelji, koji žele uspešan restoran pun zadovoljnih gostiju, zapitaju koliko pažnje zaista pridaju muzici.Bubble Jam početkom jula

Festival penušavih vina “Bubble Jam” održava se ove godine po četvrti put. Ovaj događaj zakazan je za 7. jul 2018. u Hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, tačnije na platou ispred hotela.