Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  88 Rooms
2.7857142857143 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.79 (14 Votes)


Kompanija MK Mountain Resort otvorila je u Beogradu prvi „gradski” hotel 88 Rooms. Hotel ima 88 soba i može da primi 156 ljudi. U izgradnju je uloženo 4,5 miliona evra, a noćenje s doručkom košta od 70 do 100 evra. Osnovni koncept je da gosti u njemu imaju najbolje moguće spavanje i doručak koji mogu da zamisle.

Dosta sredstava uloženo je u dušeke koji su rađeni po anatomiji tela kako bi gostima odmor bio što ugodniji. Pored toga svaka od soba, koje inače nose oznake po standardima garderobe M, L, XL, ima svoj ruter i poseban internet.

Hotel je namenjen ljudima od 25 do 65 godina, ali i starijima koji vole ozbiljniji hotel s opuštenijom atmosferom. Vlasnici pre svega računaju na strane goste, pa će pokušati i da deo onih koji posećuju hotele na Kopaoniku privuku da ostanu u Beogradu. Hotel će biti potpuno završen kada za oko desetak dana bude gotov i lobi bar.

Pored 88 soba i apartmana, hotel, koji se nalazi u Takovskoj ulici, raspolagaće i konferencijskim prostorom i rooftop lounge restoranom koji će biti smešten na krovu šestospratnice, odakle se pruža pogled na Beograd i obale Dunava.


Hotel 88 Rooms - INFO


tip lokala: Hotel

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 064/8714-019

adresa: Takovska 49

grad: Beograd

tip usluge:  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


MADERA: Čast nam je!

Restoran Madera nalazi se na listi Top 12 beogradskih restorana za 2018. godinu!HOMA: Topli obrok za sve zaposlene!

Posvećeni vlasnici Vlastimir Puhalo i Filip Ćirić svakog dana čine sve što je potrebno da u svakom trenutku budu ispunjeni svi aspekti za dobro i uspešno ugostiteljstvo. Ugostitelj prodaje biznis za 12.500 evra

U tu cenu, kako sam kaže, ulazi sve od opreme potrebno za funkcionisanje jednog objekta te vrste.Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate!