Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Crowne Plaza
3.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.25 (12 Votes)

Crown PlazaCrown PlazaCrown PlazaU Beogradu je počeo da radi i hotel Crowne Plaza, deo istoimenog hotelskog lanca koji predstavlja mrežu hotela visoke kategorije i namenjenih pre svega poslovnim ljudima. Pod tim brendom trenutno radi 390 hotela u 60 zemalja širom sveta.

Beogradski hotel Crown Plaza ima 416 soba, 12 sala za sastanke, dva restorana, lobi barove i poslastičarnicu. Hotel ima i fitnes i spa centar, i najveći hotelski bazen u Srbiji, dimenzija 20 x 7 metara. U hotelu ima i tihih soba u kojima se gostima garantuje potpuni odmor, a ima i soba koje su ukrašene lavandom i garantuju gostima miran san. U potpunu rekonstrukciju nekadašnjeg hotela Interkontinental investitor Delta holding uložio je 40 miliona evra, a novi hotel zauzima 33.000 kvadratnih metara.

U novootvorenom hotelu Crowne Plaza Beograd gosti mogu uživati u Prime Fine Dining restoranu. Na kreiranju menija brižljivo je radio ceo tim kuvara i mnoga jela su jedinstvena i ne mogu se naći na drugim mestima u Beogradu. Prime je mesto na kome se promoviše najkvalitetnije iz srpske kuhinje, pa je i moto restorana Eat Serbian Well. Prime ima zavidnu vinoteku koja je dizajnerski uklopljena u restoransku celinu. Somelijer je u svakom trenutku na usluzi gostima. Restoran je od ponedeljka do četvrtka otvoren od 11.30 do 22.00, petkom od 11.30 do 23.00, a subotom i nedeljom od 17.00 do 23.00.

 


 Hotel  Crown Plaza - INFO


tip lokala: Hotel

radno vreme:

telefon: 011/2204-004

mobilni: 

adresa: Vladimira Popovića

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  

 

 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


MADERA: Čast nam je!

Restoran Madera nalazi se na listi Top 12 beogradskih restorana za 2018. godinu!HOMA: Topli obrok za sve zaposlene!

Posvećeni vlasnici Vlastimir Puhalo i Filip Ćirić svakog dana čine sve što je potrebno da u svakom trenutku budu ispunjeni svi aspekti za dobro i uspešno ugostiteljstvo. Ugostitelj prodaje biznis za 12.500 evra

U tu cenu, kako sam kaže, ulazi sve od opreme potrebno za funkcionisanje jednog objekta te vrste.Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate!