Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Cvetni konaci
3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (6 Votes)

Cvetni konaciCvetni konaciCvetni konaciHotel Cvetni konaci nedavno je otvoren u jednom od najlepših delova Vrnjačke Banje, na promenadi, u samom parku. Nalazi se na mestu udaljenom svega 50 metara od izvora Snežnik i Olimpijskog bazena, a u neposrednoj blizini su i izvor mineralne vode Jezero i brojni restorani, kao i dečje igralište. 

Već pri samom ulasku u ovaj hotel, pažljivo birani detalji učiniće da se gost oseća prijatno i opušteno. Smeštajni kapacitet čini 31 ležaj, a sobe su luksuzne i komforne, osmišljene po savremenim hotelskim trendovima. Svaka soba poseduje klima uređaj sa nezavisnom kontrolom svake sobe, centralno grejanje, LCD televizor sa kablovskom televizijom, internet konekciju, terasu, kupatilo, sa pratećom hotelskom kozmetikom, fenom, bade mantilima i papučama. U ponudi su dvokrevetne i trokrevetne sobe lux kategorije, koje poseduju i frižider, a gostima su na raspolaganju i četvorokrevetne sobe.

U prizemlju hotela nalazi se kafe-bar u okviru kojeg se služi doručak na bazi švedskog stola. Iz bara se izlazi u cvetnu baštu, gde okruženi zelenilom, u udobnim garniturama gosti mogu da uživaju u žuboru reke i mirisu lipa, a uz to mogu i pročitaju neku od knjiga iz bogate biblioteke Cvetnih konaka. 

Gostima je na raspolaganju i spa centar koji sadrži đakuzi, saunu, parno kupatilo i tepidarijum, a u ponudi je i veliki izbor masaža i tretmana za negu lica i tela.

 

 

 

 

 

 


 Hotel Cvetni konaci - INFO


tip lokala: Hotel

radno vreme:

telefon: 036/54-68-449

mobilni: 065/ 2467 200

adresa: Vrnjačka 42a

grad: Vrnjačka Banja

tip usluge, kuhinja:  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži