Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Hotel Srbija
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Hotel SrbijaHotel SrbijaHotel SrbijaHotel Srbija, jedan od najvećih hotela u Beogradu, izgrađen je 1970. godine. Kategorisan je sa tri zvezdice i nalazi se u naselju Šumice u neposrednoj blizini istoimenog parka u Ustaničkoj ulici. Kao hotel velikog kapaciteta sa 301 smeštajnom jedinicom, pogodan je za kongresni turizam, a spreman je da isprati sva dešavanja sa velikim brojem učesnika uključujući sportske manifestacije i pripreme sportista. 

Hotel raspolaže sa 301 sobom, od toga 58 jednokrevetnih, 47 soba sa francuskim ležajem, 162 dvokrevetnih, 16 dvokrevetnih sa pomoćnim ležajem, 3 junior apartmana i 15 apartmana. Svaka soba poseduje potpuno nov nameštaj, televizor sa više domaćih i stranih kanala, wireless internet, mini bar, klima uređaj i telefon.

Kafe restoran BG je  zimska bašta, modernog enterijera i svedenih linija, koja je u letnjoj sezoni povezana sa velikom baštom na otvorenom. Kapacitet restorana BG je 150 mesta, a u vreme letnje sezone, zajedno sa otvorenom baštom, preko 300 mesta. U ponudi su jela iz internacionalne kuhinje sa akcentom na italijanskoj kuhinji sa velikim izborom hladnih i toplih predjela, pasti, rižota, salata, jela od mesa, poslastica, uz bogatu vinsku kartu, domaća i strana pića. Restoran je podeljen na pušačku i nepušačku zonu. Pored ovog Hotel sadrži i restoran na 18.spratu, koji je pogodan za sve vrste svečanosti. 

Hotel Srbija stavlja svojim posetiocima na raspolaganje prostor od ukupno 400 m², organizovan u četiri sale (Dunav, Sava, Tisa i Mala sala) u kojima se mogu organizovati poslovni događaji kombinovani sa posluženjem hrane i pića.

  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze.