Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Hotel Srbija
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Hotel SrbijaHotel SrbijaHotel SrbijaHotel Srbija, jedan od najvećih hotela u Beogradu, izgrađen je 1970. godine. Kategorisan je sa tri zvezdice i nalazi se u naselju Šumice u neposrednoj blizini istoimenog parka u Ustaničkoj ulici. Kao hotel velikog kapaciteta sa 301 smeštajnom jedinicom, pogodan je za kongresni turizam, a spreman je da isprati sva dešavanja sa velikim brojem učesnika uključujući sportske manifestacije i pripreme sportista. 

Hotel raspolaže sa 301 sobom, od toga 58 jednokrevetnih, 47 soba sa francuskim ležajem, 162 dvokrevetnih, 16 dvokrevetnih sa pomoćnim ležajem, 3 junior apartmana i 15 apartmana. Svaka soba poseduje potpuno nov nameštaj, televizor sa više domaćih i stranih kanala, wireless internet, mini bar, klima uređaj i telefon.

Kafe restoran BG je  zimska bašta, modernog enterijera i svedenih linija, koja je u letnjoj sezoni povezana sa velikom baštom na otvorenom. Kapacitet restorana BG je 150 mesta, a u vreme letnje sezone, zajedno sa otvorenom baštom, preko 300 mesta. U ponudi su jela iz internacionalne kuhinje sa akcentom na italijanskoj kuhinji sa velikim izborom hladnih i toplih predjela, pasti, rižota, salata, jela od mesa, poslastica, uz bogatu vinsku kartu, domaća i strana pića. Restoran je podeljen na pušačku i nepušačku zonu. Pored ovog Hotel sadrži i restoran na 18.spratu, koji je pogodan za sve vrste svečanosti. 

Hotel Srbija stavlja svojim posetiocima na raspolaganje prostor od ukupno 400 m², organizovan u četiri sale (Dunav, Sava, Tisa i Mala sala) u kojima se mogu organizovati poslovni događaji kombinovani sa posluženjem hrane i pića.

  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži