Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Hotel Excelsior Beograd
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Hotel Excelsior BeogradHotel Excelsior BeogradHotel Excelsior BeogradHotel Excelsior BeogradHotel Excelsior je moderan hotel sa 3* zvezdice u centru Beograda, smešten preko puta Skupštine Srbije i nekadašnje Kraljevske palate, koja je danas Skupština grada Beograda. Okružen zelenilom Pionirskog i Tašmajdanskog parka, Hotel Excelsior je takodje i na pešačkoj udaljenosti od najznačajnijih trgova, muzeja, galerija, ambasada, pozorišta, čuvene stare boemske četvrti Skadarlije, Kalemegdanske tvrđave, poznatih restorana i klubova Beograda. Zahvaljujući svom izuzetnom položaju Hotel Excelsior je veoma omiljen poslovnim gostima i turistima, koji žele da provedu svoj nezaboravni odmor i boravak, upoznajući glavni grad Srbije. 

Hotel Excelsior Beograd ima ukupan smeštajni kapacitet od 64 ležaja u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Sve sobe imaju kablovsku TV i besplatan bežični Internet. Hotel obezbeđuje uslugu pranja i čišćenja odeće, recepciju tokom 24 sata i noćno obezbeđenje. U prizemlju Hotela je restoran sa 100 mesta, kao i prijatan bar, sa internet kutkom. 

Na prvom spratu Hotela Excelsior je prijatno uređena, potpuno tehnički opremljena sala za sastanke. Po zahtevu gostiju Hotel organizuje prijeme, sastanke, pres-konferencije, prezentacije, poslovne ručkove i promocije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Hotel Excelsior Beograd - INFO


tip lokala: Hotel

radno vreme:

telefon: 011/32 31 381 

mobilni: 

adresa: Kneza Miloša 5

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži