Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Hotel Excelsior Beograd
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Hotel Excelsior BeogradHotel Excelsior BeogradHotel Excelsior BeogradHotel Excelsior BeogradHotel Excelsior je moderan hotel sa 3* zvezdice u centru Beograda, smešten preko puta Skupštine Srbije i nekadašnje Kraljevske palate, koja je danas Skupština grada Beograda. Okružen zelenilom Pionirskog i Tašmajdanskog parka, Hotel Excelsior je takodje i na pešačkoj udaljenosti od najznačajnijih trgova, muzeja, galerija, ambasada, pozorišta, čuvene stare boemske četvrti Skadarlije, Kalemegdanske tvrđave, poznatih restorana i klubova Beograda. Zahvaljujući svom izuzetnom položaju Hotel Excelsior je veoma omiljen poslovnim gostima i turistima, koji žele da provedu svoj nezaboravni odmor i boravak, upoznajući glavni grad Srbije. 

Hotel Excelsior Beograd ima ukupan smeštajni kapacitet od 64 ležaja u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Sve sobe imaju kablovsku TV i besplatan bežični Internet. Hotel obezbeđuje uslugu pranja i čišćenja odeće, recepciju tokom 24 sata i noćno obezbeđenje. U prizemlju Hotela je restoran sa 100 mesta, kao i prijatan bar, sa internet kutkom. 

Na prvom spratu Hotela Excelsior je prijatno uređena, potpuno tehnički opremljena sala za sastanke. Po zahtevu gostiju Hotel organizuje prijeme, sastanke, pres-konferencije, prezentacije, poslovne ručkove i promocije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Hotel Excelsior Beograd - INFO


tip lokala: Hotel

radno vreme:

telefon: 011/32 31 381 

mobilni: 

adresa: Kneza Miloša 5

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.