Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Solaris resort
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)

U mirnom delu Vrnjačke Banje, na svega par minuta hoda od šetališta, otvoren je hotel Solaris Resort. Svojim gostima ovaj hotel nudi smeštaj u moderno opremljenim apartmanima i porodičnim sobama opremljenim po najvišim svetskim standardima, kao i u jednom ekskluzivnom penthouse apartmanu. Bogata ponuda sadržaja kreirana je s ciljem da zadovolji sve turističke apetite poslovnih ljudi, sportista i svih onih koji žele odmor i rekreaciju. 

Ovaj hotel se može pohvaliti jednim od bolje opremljenih wellness centara u zemlji. U njegovoj ponudi su otvoreni i zatvoreni bazen sa slanom vodom temperature 29 stepeni Celzijusa, jacuzzi za deset osoba uz mogućnost hidro i aero masaže, slana pećina, kaldarijum, ruska banja, zlatni hamam, relaks baldahin, tuš tropska kiša, finska sauna i tepidarijum, kao i relaks soba i više vrsta masaža. 

Solaris Resort poseduje i sve uslove za organizovanje različitih vrsta konferencija, seminara, poslovnih sastanaka, skupova ili prezentacija. Konferencijska sala ovog hotela opremljena je kompletnom audio i video opremom za izvođenje svakog skupa.

U ponudi hotela je i restoran sa velikim izborom nacionalnih i internacionalnih jela. Restoran je, osim za goste hotela, otvoren i za sve one koji žele da uživaju u gastronomskim specijalitetima. Za prijatne trenutke tu su i lobi bar i terasa hotela, a za one koji žele aktivan odmor, u sklopu ovog hotel nalazi se i teniski teren. 

 


 Hotel Solaris resort - INFO


tip lokala: Hotel

radno vreme:

telefon: 036/426-500

mobilni:

adresa: Cerska 10

grad: Vrnjačka Banja

tip usluge, kuhinja:  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze.