Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Solaris resort
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)

U mirnom delu Vrnjačke Banje, na svega par minuta hoda od šetališta, otvoren je hotel Solaris Resort. Svojim gostima ovaj hotel nudi smeštaj u moderno opremljenim apartmanima i porodičnim sobama opremljenim po najvišim svetskim standardima, kao i u jednom ekskluzivnom penthouse apartmanu. Bogata ponuda sadržaja kreirana je s ciljem da zadovolji sve turističke apetite poslovnih ljudi, sportista i svih onih koji žele odmor i rekreaciju. 

Ovaj hotel se može pohvaliti jednim od bolje opremljenih wellness centara u zemlji. U njegovoj ponudi su otvoreni i zatvoreni bazen sa slanom vodom temperature 29 stepeni Celzijusa, jacuzzi za deset osoba uz mogućnost hidro i aero masaže, slana pećina, kaldarijum, ruska banja, zlatni hamam, relaks baldahin, tuš tropska kiša, finska sauna i tepidarijum, kao i relaks soba i više vrsta masaža. 

Solaris Resort poseduje i sve uslove za organizovanje različitih vrsta konferencija, seminara, poslovnih sastanaka, skupova ili prezentacija. Konferencijska sala ovog hotela opremljena je kompletnom audio i video opremom za izvođenje svakog skupa.

U ponudi hotela je i restoran sa velikim izborom nacionalnih i internacionalnih jela. Restoran je, osim za goste hotela, otvoren i za sve one koji žele da uživaju u gastronomskim specijalitetima. Za prijatne trenutke tu su i lobi bar i terasa hotela, a za one koji žele aktivan odmor, u sklopu ovog hotel nalazi se i teniski teren. 

 


 Hotel Solaris resort - INFO


tip lokala: Hotel

radno vreme:

telefon: 036/426-500

mobilni:

adresa: Cerska 10

grad: Vrnjačka Banja

tip usluge, kuhinja:  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži