Novi boutique hotel Saint Ten otvoren je na Vračaru, u zgradi koja je spomenik kulture Grada Beograda. Fasada hotela predstavlja spoj modernog i tradicionalnog. Podovi su drveni, nameštaj unikatan i ručno rađen, dok su kupatila obložena prirodnim kamenom. Hotel raspolaže sa 56 soba i apartmana. Ima pet konferencijskih sala koje mogu da se spoje ili odvoje, dok se na šestom spratu nalazi multifunkcionalna soba s terasom koja je zamišljena kao alternativa za koktele, sastanke i privatne večere. U sklopu hotela je restoran Sanctus, čija je gastronomska vizija definisana na osnovu dva koncepta. Šef kuhinje je Predrag Krstić. Dnevni, takozvani Casual Luxury meni, gostima se služi preko dana, dok u večernjoj varijanti restoran nudi fine dining iskustvo inspirisano lokalnim specijalitetima, a u kombinaciji s internacionalnim ukusima. Iz ponude se izdvajaju tartar Philadelphia Salmon, marinirani losos poslužen s karamelizovanim avokadom, filadelfija sirom, kremom od citrusa i hrskavim naćosom, terin od guščje džigerice i pistaća serviran s domaćim hlebom od lešnika i brusnice, dok se iz fine dining ponude izdvajaju panko paprika punjena rikota sirom, kulenom i pistaćima, s koricom od panko prezli i crnog susama, i karpaćo od pačjih grudi serviran sa salsom od maslina, badema i tri vrste paprika, puderom od pršute i dresingom od meda.
Saint Ten- INFO
tip lokala: hotel
radno vreme:
telefon: 011/411-66-33
mobilni:
adresa: Svetog Save 10
grad: Beograd
sajt: www.saintten.com
tip usluge, kuhinja: