Home  //  Hrana i Piće

U tradicionalnoj akciji „Moj izbor", treću godinu za redom potrošači Srbije su Zaječarsko pivo proglasili omiljenim pivom u Srbiji

 

Gastronomsko iskustvo pravo sa Mikonosa iz restorana Interni doneo je chef Thanos Kakaras.

 

Kada se KFC prošle nedelje našao pred problemom da svojim gostima ne može da ponudi ono što očekuju, a to je piletina, imao je dva izbora: ili da se smeje ili da plače.

 

Najbolji robni i korporativni brendovi posebno se vrednuju u 14 kategorija, a glasanje za najbolje u kategorijama brendova traje do srede 28. februara 2018.

 

I CafeBar network deo je ovog vinskog događaja koji okuplja najznačajnije regionalne i domaće proizvođače vina.

 

Na svečanoj ceromoniji okupili su se predstavnici I stručnjaci hotelske industrije Srednje i Istočne Evrope.

 

Predstavnicima medija predstavljen je kompletan proizvodni program koji je dostupan na domaćem tržištu

 

U čast Svetog Trifuna zaštitnika vinogradara i vinara danas su se orezavali vinogradi vinarije Tikveš. Gosti i domaćini poželeli su kvalitetan rod i dobru vinsku godinu.

 

Mostarski "ambasadori sevdaha",  čiji se muzički stil gotovo u celosti sastoji od sevdalinki i romske muzike u modernim aranžmanima napravili su jedinstven doživljaj.

 

I dok “savremeni svet” slavi Svetog Valentina, pravoslavci istog dana slave Svetog Trifuna.

 

Povodom obeležavanja godine Privatne robne marke kompanija Metro organizovala je gastro izazov i druženje sa predstavnicima medija u svom HoReCa Centru.

 

Dve najveće kompanije u industriji pića, Diageo i Pernod Ricard odlučile su da ukinu  plastične slamčice iz upotrebe.

 

Beogradski restoran Credo krajem februara ugostiće čuveni ženevski restoran Tosca, ovenčan Mišlenovom zvezdom i prirediti svojim gostima nezaboravno gastronomsko iskustvo.

 

Zaječarsko pivo pokreće nacionalnu kampanju "Otvorimo zajedno Narodni muzej" u okviru koje će potrošači širom Srbije kupovinom specijalnog izdanja limenki doprineti prikupljanju sredstava potrebnih za završetak radova na renoviranju Narodnog muzeja u Beogradu.

 

Restoran Enso predstavio je novi meni!

 

Beogradski festival igre i kompanija Vip mobile organizuju besplatan majstorski kurs za mlade baletske igrače uzrasta od 14 do 18 godina u periodu od 19. do 23. februara u salama Nacionalne fondacije za umetničku igru. 

 

Ćufte od mesa biće zamenjene ćuftama od povrća, uz pivo, tu su tofish&chips...

 

Mišljenje organizatora da je publika Lovefesta ostala “gladna” nastupa Loco Dice-a ispostavila se više nego tačna budući da je večerašnji događaj rasprodat i pre početka.

 

Za izradu ovog lokala bilo je potrebno milion lego kockica

 

Morske trave, riblje oči, morski krastavci i jela pripremljena od sperme bakalara i još mnogo toga naći će se na meniju nove Nome.   

 

Evo bez čega još nećemo moći u ovoj godini!

 

Predstavnici 31 kompanije sa Juga Italije na skupu u Beogradu posvećenom saradnji u oblasti proizvodnje hrane i pića, koji će biti održan 27. februara, u hotelu Hyatt, srešće se sa privrednicima Srbije i regiona. 

 

Svi znamo da je Gordon Remzi bez dlake na jeziku, naročito kada komentariše hranu. 

 

Slavni i poznati često svoj “holivudski novac” investiraju u kafiće, restorane i  noćne klubove.