Home  //  Hrana i Piće  //  Kokteli  //  Kir Royale

9 cl šampanjca

1 cl Crème de Cassis

Sipati Crème de Cassis liker u

Champagne flute čašu.

Dopuniti šampanjcem.

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Oformljena Grupacija ugostitelja u PKS

Na prvoj sednici je zaključeno da se prioriteti Grupacije odose na izmene Zakona/Pravilnika iz oblasti ugostiteljskog sektora poput zatvaranja ugostiteljskih objekata, regulisanja visine napojnice u lokalima...



Bez odricanja nema uspeha!

Danilo Bućan i Ljubiša Pljevaljčić
kuvari i vlasnici restorana Oxalis

Dva drugara i nekadašnja saputnika iz kuhinje Male fabrike ukusa, Danilo Bućan i Ljubiša Pljevaljčić, nedavno su otvorila fine-dining restoran Oxalis i time ostvarila svoje...



Kako do većeg profita u lokalu

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

Prva stvar koju svi ugostitelji i drugi preduzetnici moraju da nauče jeste da se do profita ne dolazi preko noći, niti za kratko vreme. Potrebno je mnogo rada i truda, ulaganja, odricanja i...



Kako napraviti pravi izbor zaposlenih

GORAN JOVIĆ, vlasnik kafića Knez, Valjevo 

Kao što svaki sportski trener pred novu takmičarsku sezonu pravi tim kvalitetnih igrača, tako i svaki ugostitelj, vlasnik kafića, restorana, hotela, pravi ekipu zaposlenih u ugostiteljskom objektu



Marinada

Rajko Dobrosavljević bavi se ugostiteljstvom 51 godinu. Riblji restoran Marinada otvorio je pre više od tri decenije. Danas u Marinadi radi šest Dobrosavljevića