Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti

Od mnogih bizarnih mesta na kojima može biti kafić groblje je verovatno na prvom mestu.

 

Novi Sad je domaćin velike međunarodne vinske manifestacije na koju, uz stručnjake i vinare iz celig sveta, dolazi i Rod Smit Master of Wine. Osamdeset izlagača iz Srbije, Italije, Francuske, Turske, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske...

 

Na ovogodišnjoj listi Top 12 beogradskih restorana nalazi se i jedan vegetarijanski restoran.

 

Restoran Madera nalazi se na listi Top 12 beogradskih restorana za 2018. godinu!

 

Posvećeni vlasnici Vlastimir Puhalo i Filip Ćirić svakog dana čine sve što je potrebno da u svakom trenutku budu ispunjeni svi aspekti za dobro i uspešno ugostiteljstvo. 

 

U tu cenu, kako sam kaže, ulazi sve od opreme potrebno za funkcionisanje jednog objekta te vrste.

 

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.

 

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! 

 

U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e.

 

Od otvaranja do danas ugostio je više od 65 hiljada gostiju iz svih delova sveta. 

 

Diageo i Delta DMD sarađuju još od 2006. godine.

 

Zakazan je za 20. april 2018. sa početkomu u 21 čas.

 

Ovo je prvi put da je jedna kampanja sa ovog područja ušla u finale ovog prestižnog festivala.

 

Na meniju će biti tuna, puževi, pačeći file, biftek, a za kraj, Menta kolač, i sve to upareno sa vinima

 

Ovaj brend proizvodi 4,5 miliona konzervi bezalkoholnih pića dnevno u svojoj fabrici u mestu Sikso u Mađarskoj.

 

Tokom humanitarne večeri i turnira Forward the Ball and Help prikupljeno je 1.644 evra.

 

Svi oni koji vole ukuse Mediterana uživaće u delicijama koje je chef restorana Credo Nenad Jovanovic kreirao uz pomoć svojih prijatelja iz svetski poznatih restorana Bistrot 900 i Selene Restaurant.

 

Franš je institucija. Franš se podrazumeva. Franš, pa 10 mesta prazno... Samo su neki od komentara koje su nam ugostitelji i gosti po restoranima govorili kada smo ih pitali koji restoran preporučuju.

 

Restoran Credo koji se nalazi u beogradskom Marriott hotelu našao se na listi Top 12 beogradskih restorana za 2018. godinu.

 

Juče smo bili “Kod Nika”, razgovarali sa vlasnikom Nikolom i uručili mu priznanje za Top 12 beogradskih restorana.

 

Kako bi jedan od najslađih zanata ostao u rukama mladih i perspektivnih ljudi, kompanija Dijamant iz Zrenjanina pokrenula je prošle godine projekat Mladi poslastičar.

 

Kulinarski superstar Džejmi Oliver za samo godinu dana zatvorio je 20 od 49 restorana u Velikoj Britaniji.

 

Pršuta, domaće kobasice, slasni I krckavi čvarci, domaće pivo, sladoled od sira, kačamak sa srpskom mocarelom samo su deo ponude Prolećnog ukus Festa. 

 

ProWein nastavlja u rastućem trendu i potvrđuje svoju vodeću poziciju: 2018 postavila nove rekorde i standarde. Među 6.870 izlagača iz 64 zemlje bila je i Srbija sa 12 vinarija i jednom destilerijom.

 

Najnovije vesti


IKEA predstavlja biljne ćuftice kojima ni ljubitelji mesa neće odoleti

Pun ukus, sočnost i ukus najfinijeg mesa, samo bez mesa! Ako vam to zvuči nemoguće, morate probati novi specijalitet iz IKEA kulinarskog asortimana: biljne ćuftice koje predstavljaju održiviji način ishrane za sve koji ne žele da se odreknu...



Teška vremena su kao stvorena za velika dela

Naš kolumnista Jovan Mrđenović priznaje da mu je izolacija, čitaj samoća, pomogla da spozna lepotu i pronađe je tamo gde je obično ne tražimo. Nošen osećajem, put ga je naneo do etno sela Vrhpolje. Dočekao ga je Nikola Knežević. Čovek koji je...



Roma Company pomaže sa 50 odsto materijala za krečenje ulaza i hodnika stambenih zgrada

Uz slogu i boje, do najlepše zgrade

Zahvaljujući akciji koju treću godinu zaredom organizuje Roma Company, stanari stambenih zajednica u Beogradu, uz pomoć svojih upravnika mogu da udahnu nov život u svoje zgrade. 



Po znanju barista, kvalitetu kafa, ali i po navikama konzumenata, sve smo bliže Italijanima

SVETLANA BOŽOVIĆ, AFH MENADŽER U KOMPANIJI STRAUSS ADRIATIC, U INTERVJUU ZA CAFE BAR & RESTORAN GOVORI O POSTPANDEMIJSKOJ ERI I PROBLEMIMA S KOJIMA ĆE SE SUOČITI SVE OBLASTI HoReCa SEKTORA. AKCENAT JE, IPAK, STAVLJEN NA TRŽIŠTE I NOVE TRENDOVE U...



Rashladi se uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato donosi uživanje u neodoljivom kremastom ukusu u toplim letnjim danima!

Sve što vam je potrebno u ovim vrelim danima jeste prava ledena poslastica – Barcaffé Lattiato kafa. Da biste se rashladili, dovoljno je daotvorite savršeno...