Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Imate li hrabrosti da probate Atomic Fallout burger?

Atomski hamburger (Atomic Fallout burger) je toliko začinjen da morate potpisati izjavu  kojom se odričete prava da tužite restoran u slučaju zdravstvenih tegoba nakon njegovog konzumirajna, piše Daily Mail. 

Hamburger sadrži čitav niz veoma ljutih začina, poput dve najljuće vrste papričica na svetu - skoč bonet i naga džolokija but (duh čilija) zbog kojih se sladokuscima koji se usude da naruče ovaj specijalitet savetuje da pre jela stave zaštitne rukavice. 

Na Skovilovoj skali ljutine, ovo jelo se kotira veoma visoko, a tome doprinosi korišćenje kombinacije začina u njegovoj pripremi. Ljutina prema ovoj skali iznosi milion jedinica koje će vam u ustima izazvati apokalipsu i naterati suze na oči.

Osim hrabrosti, za ovaj hamburger je potrebno izdvojiti i 25 funti, smislili su vlasnici restorana Atomic burger koji se nalazi u Bristolu.

Svaki gost koji uspe da savlada ovaj hamburger biće zapisan na zidu slavnih u ovom restoranu (Top 100 Wall of Flame) i dobiće posebnu majicu sa logotipom hamburgera.

Vlasnik restorana Martin Bans kaže da se dosad oko 500 ljudi usudilo da proba hamburger, a da je tek svaki deseti uspeo da ga dokrajči.

Share

Najnovije vesti


Teška vremena su kao stvorena za velika dela

Naš kolumnista Jovan Mrđenović priznaje da mu je izolacija, čitaj samoća, pomogla da spozna lepotu i pronađe je tamo gde je obično ne tražimo. Nošen osećajem, put ga je naneo do etno sela Vrhpolje. Dočekao ga je Nikola Knežević. Čovek koji je...Roma Company pomaže sa 50 odsto materijala za krečenje ulaza i hodnika stambenih zgrada

Uz slogu i boje, do najlepše zgrade

Zahvaljujući akciji koju treću godinu zaredom organizuje Roma Company, stanari stambenih zajednica u Beogradu, uz pomoć svojih upravnika mogu da udahnu nov život u svoje zgrade. Po znanju barista, kvalitetu kafa, ali i po navikama konzumenata, sve smo bliže Italijanima

SVETLANA BOŽOVIĆ, AFH MENADŽER U KOMPANIJI STRAUSS ADRIATIC, U INTERVJUU ZA CAFE BAR & RESTORAN GOVORI O POSTPANDEMIJSKOJ ERI I PROBLEMIMA S KOJIMA ĆE SE SUOČITI SVE OBLASTI HoReCa SEKTORA. AKCENAT JE, IPAK, STAVLJEN NA TRŽIŠTE I NOVE TRENDOVE U...Rashladi se uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato donosi uživanje u neodoljivom kremastom ukusu u toplim letnjim danima!

Sve što vam je potrebno u ovim vrelim danima jeste prava ledena poslastica – Barcaffé Lattiato kafa. Da biste se rashladili, dovoljno je daotvorite savršeno...Roma Company pomaže sređivanje zgrada u Beogradu

Učinite život lepšim, divite se svom ulazu

Uz slogan „Ko kreči, kuću leči“, Roma Company organizovala je drugu godinu zaredom konkurs za dodeljivanje subvencija u iznosu od 50% za nabavku materijala potrebnog za krečenje ulaza i hodnika zgrada....