Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Jack Daniels predstavio novi viski posvećen Frenku Sinatri

 

Krajem oktobra u Kanu je predstavljen novi viski iz porodice Jack Daniels pod nazivom Sinatra Select. U pitanju je luksuzno, ograničeno izdanje koje slavi višedecenijsku vezu između popularnog pevača i jednog od najpoznatijih proizvođača viskija na svetu. 

Novi Jack Daniels Sinatra Select se razlikuje po tome što se ostavlja duže da sazri i to u specijalnim, “Sinatra” buradima koja su iznutra izdubljena u žlebove, što omogućava više kontakta sa drvetom i daje viski bogatijeg karaktera. 

Novu aromu prati i novo, luksuzno pakovanje, pa će tako Sinatra Select moći da se nađe u nešto izduženijoj i elegantnijoj jednolitarskoj flaši u poklon kutiji sa knjigom, a u dizajnu je primetna i upotreba narandžaste boje, upravo zato što ju je Sinatra smatrao najveselijom.

Novi viski će biti pušten u prodaju u decembru i to premijerno na aerodromu u Las Vegasu zbog bliske veze koja je postojala između Sinatre i ovog grada, a sugerisana cena je 150 dolara. Prodaja će se u januaru proširiti na 200 aerodroma širom sveta, a kasnije u 2013. planira se i prodaja na domaćem, američkom tržištu.

Share