Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  U nizu partnera sa kojima sarađuje, Glovo ostvario partnerstvo i sa lancem trgovina dm za komforniju, lakšu i bržu dostavu najtraženijih proizvoda

Glovo, jedna od globalnih “šta god da želiš za dostavu” aplikacija ostvarila je partnerstvo sa nemačkim trgovinskim lancem dm drogerie market.

Zbog velikog broja zahteva, kao i zbog  kvaliteta i širokog asortimana proizvoda, najtraženiji proizvodi u ponudi dm drogerija kao i njihove robne marke, sada se mogu naručivati preko Glovo aplikacije. Građani Beograda, Novog Sada, Pančeva i odnedavnoi Niša, zahvaljujući Glovo aplikaciji sada mogu još jednostavnije da naručuju i uživaju u kvalitetnoj robnoj marci dmdrogerija kao i najtraženijim proizvodima po pristupačnoj ceni.

Glovo aplikacija omogućava da se preko nje ma gde da se nalazite unutar gradske zone, poručite sve što vam je potrebno a da se plati karticom ili ako nije moguće drugačije i gotovinom. Glovo aplikacija  omogućava korisnicima naručivanje i dostavu bilo čega - od hrane i namirnica poklona, cveća pa do farmaceutskih proizvodai dokumenata. U vreme COVID -19 naručivanje preko aplikacija je u porastu i kao vid koji je najbezbdniji za dostavu namirnica i proizvoda na kućnu adresu bez potrebe da se izlazi napolje i rizikuje bezbednost.

FOTO  - Glovo/dm

 

Share