Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Grand Black'n'Easy prava turska, budi za minut

Jutro je najužurbaniji deo dana, a svima nam je neophodna energija za početak istog. Potrebno nam je da se odmah razbudimo, što pre rasanimo i podignemo nivo koncentracije za dan pred nama.

Kako bismo se efikasno razbudili i započeli dan na pravi način, tu je Grand Black’n’Easy. Zbog svoje brze i lake pripreme pravi je izbor onih koji su se odricali prve jutarnje, turske kafe usled velikog broja obaveza na početku dana. Baš zbog tih brojnih aktivnosti posebno je zgodno imati kod kuće veća pakovanja, jer su nam u svakom trenutku pri ruci, kad god je potrebno da se „razbudimo“.

Da ova prava turska kafa zaista budi za minut, dokazuje i Đura. Razbuđivanje nakon samo jedne šoljice Black'n'Easy kafe je takvo, da on sa lakoćom otpleše tri koraka levo, dva koraka desno, uz okret, odnosno taj lagani „Đurin ples“.

„Moj dan prepun je snimanja, proba, nastupa, kastinga i brojnih putovanja. Toliki je broj obaveza koje me očekuju svakog dana, pa od ranog jutra pokušavam da dan startujem na najbolji način. Osim vežbi i meditacije koje izvodim ujutru, glavna pokretačka energija mi je i šolja Grand Black'n'Easy kafe bez koje ne mogu da zamislim početak dana. Najviše mi znači to što je pripremim bukvalno za minut, i tako uštedim vreme za mnoge druge jutarnje aktivnosti“, kaže Branko Đurić Đura.

Uz Grand Black’n’Easy, više nemamo izgovor da ne uživamo u prvoj jutarnjoj kafi kod kuće. Ova prava turska kafa razbudiće nas za minut: potrebno je samo da ugrejemo vodu u ketleru, sadržaj kesice prelijemo vrelom vodom i prepustimo se punom ukusu turske kafe.

Novi spot u kome Đura izvodi svoj jutarnji ples se nalazi u etru, pa ukoliko niste imali priliku da ga pogledate, trk na link!

 

Share

Najnovije vesti


Inovacije i razmena iskustva su ključni za razvoj ugostiteljstva

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija u okviru Međunarodnog sajma turizma  organizuje stručne panele i diskusije u cilju daljeg jačanja ugostiteljske ponude

Koliko je atraktivan noćni život u Beogradu, kakva je gastronomska ponuda prestonice, ali i...Grand Black'n'Easy prava turska, budi za minut

Jutro je najužurbaniji deo dana, a svima nam je neophodna energija za početak istog. Potrebno nam je da se odmah razbudimo, što pre rasanimo i podignemo nivo koncentracije za dan pred nama.

Kako bismo se efikasno razbudili i započeli dan na...Istinita priča o zdravijim grickalicama od sušenog voća i povrća

True Story, brend koji domaćem tržištu nudi zdravije grickalice koje se mogu konzumirati bez griže savesti u odnosu na standardnu ponudu, predstavio se medijima uz takmičenje u kuvanju i degustaciju. True Story potrošačima nudi sušene čipseve od...»Perfetto« dan u vašem domu

Iako su praznici uveliko prošli, zimska čarolija ipak ne napušta domove. Vreme provedeno u toplom domu je čarobnije od svakog drugog trenutka. Dan je i dalje kratak, hladan i često sumoran, pa jedino što preostaje jeste da nakon radnog dana sa...Barcaffè Perfetto kapsule – jednostavna priprema do savršenog užitka

Barcaffè je tokom decenijske potrage za savršenom šoljicom espresa i precizno nijansiranim balansom snažnog ukusa i nežne arome, kreirao Barcaffè Perfetto kapsule vrhunskog kvaliteta.