Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Za Dan zaljubljenih poklonite iskustvo!

Dan zaljubljenih se bliži, što znači da je vreme da počnete da razmišljate o tome kako da obradujete svoju drugu polovinu. Verujemo da su vam uvek dobrodošli saveti i ideje za poklone. Uvek se možete odlučiti za kutiju slatkiša i čokoladu, buket ruža, parfem, kozmetiku ili romantičnu večeru, ali naš savet je da poklonite nešto što ćete oboje pamtiti – iskustvo! Iskustva i doživljaji sami po sebi nose veliku vrednost, to su trenuci koje delimo sa voljenima, a za razliku od materijalnih stvari, lepe uspomene ostaju sa nama mnogo duže.  Zato, u zavisnosti od toga u čemu vi i vaš partner najviše uživate, provedite kvalitetno zajedničko vreme i priredite voljenoj osobi užitak za pamćenje.

Zabavite se!

Ukoliko vaš partner voli zabavu i izazove, možete se odlučiti za kraće vikend putovanje, odlazak na hiking turu ili ukoliko znate da posebno voli koncerte i nastupe, idealan poklon može da bude i ulaznica za svirku omiljenog benda, ili karte za pozorište. Ukoliko ste gurmani i uživate u čarima kulinarstva, uvek se možete odlučiti za radionicu kuvanja.

Opustite se!

Ako vam je oboma potreban odmor, onda je odlazak u spa centar pravi izbor. Spa dani u paru su najbolja prilika da se opustite i uklonite stres. Takođe, odlazak u lokalnu vinariju i degustacija vina je odlična opcija za zajedničko opuštanje, ili se jednostavno možete odlučiti za bindžovanje omiljene serije uz romantičnu večeru kod kuće.

Poklonite užitak!

Da li ste u  potrazi za nečim što će posebno obradovati ljubitelje kafe? Onda je za vas savršeno rešenje pakovanje Barcaffè Perfetto kapsula, koje će vašoj voljenoj osobi omogućiti da svakog dana uživa u šoljici savršenog espresa. Espresso, Cappuccino, Caffè latte ili Irish Cream, mogu se pripremati na svim Nescafe Dolce Gusto kompatibilnim aparatima i namenjeni su onima koji ne mogu da zamisle dan bez omiljenog napitka.

Pravim poznavaocima kafe možete pokloniti i elegantna pakovanja Barcaffe Perfetto kapsula kompatibilnih sa Nespresso aparatima – Barcaffè Perfetto Espresso, Single Origin Ethiopia ili Brazil kriju neobične i bogate arome za uživanje u svakom novom danu. Espreso blendovi koji bude maštu i trenutke opuštanja pretvaraju u poseban doživljaj, omogućavaju vam da u svom domu uživate u kafi poput one koju vam pripremaju iskusni baristi.  Barcaffè je kombinaciju svog dugogodišnjeg iskustva i istinske ljubavi prema kafi pretočio u idealno zavodljivu ravnotežu ukusa u svakom jednostavnom, a istovremeno ekspertski napravljenom espresu, a ukoliko Perfetto kapsule poručite putem sajta očekuju vas pokloni iz Perfetto kolekcije - šoljica za poneti, set za dekorisanje kafe i kutija za kapsule.

Share