Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Barcaffè Perfetto kapsule – jednostavna priprema do savršenog užitka

Barcaffè je tokom decenijske potrage za savršenom šoljicom espresa i precizno nijansiranim balansom snažnog ukusa i nežne arome, kreirao Barcaffè Perfetto kapsule vrhunskog kvaliteta. Barcaffè Perfetto kapsule povezuju tradiciju dugu skoro 50 godina sa modernim načinom života i globalnim trendovima, a pored toga odgovaraju lokalnim ukusima u čitavom regionu, namenjene su svima koji u šoljici kafe traže ekstrakt savršenog trenutka svakog dana.

Sorte kafe su pažljivo odabrane, sazrele na suncu Brazila i Etiopije, Kolumbije i Indije, i pripremaju se u idealnim uslovima, kako bi se obezbedio vrhunski kvalitet i savršena ravnoteža ukusa u svakoj šoljici. Posebna pažnja se pridaje prženju, jer je to delikatan proces od koga zavisi kvalitet mešavine. A kako bi kafa bila u potpunosti zaštićena, kapsule su posebno dizajnirane za maksimalno očuvanje ukusa, arome i svežine. 

Barcaffè Perfetto omogućava vam da u svom domu uživate u kafi poput one koju vam pripremaju iskusni baristi u omiljenom kafiću, jer se veoma lako i brzo priprema na Nescafe Dolce Gusto i Nespresso kompatibilnim aparatima. Bilo da ste na poslu ili kod kuće, prepustite se uživanju u kombinaciji dugogodišnjeg iskustva i istinske ljubavi prema kafi – idealno zavodljiva ravnoteža ukusa u svakom jednostavnom, a istovremeno ekspertski napravljenom espresu.

Ova espreso mešavina koja budi maštu i trenutke opuštanja pretvara u poseban doživljaj, namenjena je svim strastvenim ljubiteljima kafe. Tako se možete odlučiti za Barcaffè Perfetto Espresso – mali espreso s puno arome, Cappuccino – kremasto zadovoljstvo i punoća ukusa stvorena za uživanje u svakom danu, Caffè Latte – pravi spoj ukusa uz dašak nostalgije i Macchiato Irish Cream – napitak sa aromom Irske kafe, kremaste strukture i bogate pene, a koji se mogu pripremati na svim Dolce Gusto kompatibilnim aparatima. Za Nespresso aparate dostupan je Perfetto Espresso – u kojem su isprepleteni ukusi slatkastih medenih nota i čokolade, sa prijatno zaokruženom cvetnom aromom. Tu je i Single Origin Ethiopia – karakterističan po mirisu cvetova pomorandže i jasmina, kao i Perfetto Single Origin Brazil – ukus u kom prevladava aroma čokolade i prepečenih orašastih plodova.

Ukoliko Perfetto kapsule poručite putem sajta očekuju vas pokloni iz Perfetto kolekcije - šoljica za poneti, set za dekorisanje kafe i kutija za kapsule. Kada jednom osetite dobar osećaj u Barcaffè Perfetto kapsuli, znaćete da je pred vama nova dimenzija ukusa, stvorena za uživanje.

Share