Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Savršen poklon za novu godinu

Bez obzira na to da li vas je uhvatila novogodišnja euforija, pa danima jurite gradom u potrazi za raznim poklonima, ili ste fokusirani samo na jedan (koji zato mora biti savršen) – potraga za idealnim darom nikada nije bila laka. Uvek razmišljamo o tome da li će se dragim ljudima ono što smo izabrali dopasti - pogotovo ako su u pitanju dokazane estete i hedonisti. Pitanje svih pitanja je – kako posebno obradovati dragu osobu?

Birajte lepo!

Možda vam ovaj savet deluje kao da se podrazumeva, ali ne mislimo samo na to da sam poklon treba estetski da izgleda lepo, već i da obratite pažnju na način pakovanja. Na primer, ukoliko kupujete čokoladne praline osobi koja je zaljubljena u ovaj slatkiš, spakujte ih u elegantnu ukrasnu kesu i uvežite suptilnom mašnom. Eksperimentišite sa pakovanjem vina – probajte da ga ne stavite u klasičnu kesu za flaše, već ga aranžirajte u kutijici uz crnu čokoladu i omiljenu kafu. Uživanje je zagarantovano!

Poklonite iskustvo

Ako znate da neko posebno voli koncerte i nastupe, idealan poklon može da bude i ulaznica za svirku omiljenog benda, ili karte za pozorište. U potrazi ste za nečim što će posebno obradovati ljubitelje kafe? Poklonite hedonističko pakovanje Barcaffè Perfetto kapsula, sa kojima je iskustvo savršenog espresa, čak i za one sa najvišim standardima, uvek na dohvat ruke. Izaberite Espresso, Cappuccino, Caffè latte ili Macchiato Irish Cream, koji se mogu pripremati na svim Nescafe Dolce Gusto kompatibilnim aparatima - a onima koji se izdvajaju autentičnošću darujte elegantna pakovanja Barcaffe Perfetto kapsula kompatibilnih za Nespresso - Barcaffe Perfetto Espresso, Single Origin Ethiopia ili Brazil, koja kriju neobične i bogate arome za uživanje u svakom novom danu. 

Mislite dugoročno

Dodajte završnu notu svakom poklonu tako što ćete „produžiti“ njegovo trajanje – na primer, uz ulaznice za pozorište poklonite i knjigu po kojoj je pisan scenario, kako bi se vaša draga osoba, uvek kada je čita, setila i predstave na kojoj je bila. Uz vino poklonite i elegantan otvarač, a kako biste upotpunili iznenađenje i voljenima omogućili pravi spoj ukusa ne samo tokom praznika, već i cele godine, ukoliko Perfetto kapsule poručite putem sajta očekuju vas pokloni iz Perfetto kolekcije - šoljica za poneti, set za dekorisanje kafe i kutija za kapsule. 

 

Share