Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Prva Home Made prodavnica u Crnoj Gori: Porto Montenegro

Nakon višegodišnjeg uspešnog rada i četiri lokacije u Beogradu, poznati proizvođač macaronsa, torti, kolača, sladoleda i slatkih poklon proizvoda, Home Made Company, odlučio je da prvo prodajno mesto u Crnoj Gori otvori u kompleksu Porto Montenegro. 

Izbor lokacije za prvu Home Made prodavnicu nikako nije slučajan jer nema boljeg mesta na Crnogorskom primorju za prezentaciju premijum brenda koji karakterišu ručna izrada, veliko zanatsko umeće, vrhunski kvalitet, ukus, izgled i ambalaža.

U Home Made prodavnici u Porto Montenegru posetioci će moći da uživaju u sjajnim macaronsima koji se proizvode po originalnim francuskim recepturama i sa sirovinama koje stižu iz Francuske, velikom izboru kolača i torti, kao i zanatskom sladoledu. 

Od velikog izbora slatkih poklon proizvoda posebno skrećemo pažnju na fenomenalne Volcanos (punjenje čokoladne praline, dodatno prelivene čokoladom), ručno rađenu i dekorisanu selekciju slatkih zalogaja Sweet Selection i poklon torte – sve preukusno, lepo dekorisano i atraktivno upakovano!

Home Made Company, Porto Montenegro, obala bb, zgrada „Ozana“, Tivat; +382 69/214-720 

Share